Vastuullinen työpaikka -yhteisön hyödyt

Tavoitat jatkossa sekä vakituiset työntekijät että kesätyöntekijät samasta paikasta, Vastuullinen työpaikka –yhteisöstä.

Vastuullinen työpaikka -yhteisössä on mukana niin vastuullisuusmatkansa alkumetreillä olevia organisaatioita kuin pidemmän aikaa matkaa läpinäkyvästi käyneitä tahoja - organisaatioita, jotka nousevat vastuullisuuden osalta kärkisijoille. Kaikki heistä kuitenkin allekirjoittavat vastuullisen työpaikan periaatteet ja he ovat sitoutuneet kantamaan vastuuta kehittämällä työn tekemisen tapoja jatkuvasti vastuullisempaan suuntaan – oppimaan muilta, kannustamaan esimerkein, vaikuttamaan teoilla. 

Vastuullinen työpaikka -yhteisö tarjoaa kaikille oman kokoisen mahdollisuuden olla mukana: olit sitten perusjäsenenä, kumppanina tai pääkumppanina, pääset kertomaan työnhakijoille mitä tällä hetkellä teette vastuullisemman työelämän eteen. Vastuullisuustyö ei ole hetkellistä kampanjointia, vaan jatkuvaa ja pitkäjänteistä tekemistä, siksi emme puhu enää kampanjoista. 

Datamme perusteella vastuullisuus vaikuttaa huomattavasti työpaikkailmoitusten menestykseen!

Vastuulliset työpaikat näkyvät ja toimivat Oikotien työpaikkahaussa! Vastuullinen työpaikka -organisaatiot saavat työhakemuksia 10,7 prosenttia enemmän kuin muut työnantajat. Kesätöiden osalta ero on vielä suurempi: Vastuulliset kesäduunit saavat peräti 37,2 prosenttia enemmän työhakemuksia!

Yhteisössä on mukana noin 400 työnantajaa ja 250 000 työntekijää! Haluammekin, että työntekijä voi kertoa ylpeänä olevansa töissä vastuullisessa työpaikassa. Haluamme kirittää jokaista organisaatiota kantamaan vastuunsa ja pyrkimään kohti vastuullista työnantajuutta toiminnallaan, sillä sanat eivät enää yksinkertaisesti riitä. Nyt on tekojen aika. Työnhakijoita kiinnostaa mitä konkreettisia tekoja työnantajat tekevät vastuullisuuden eteen. Työelämän vastuullisuus on tärkeämpää ja merkityksellisempää kuin koskaan aiemmin kun kilpaillaan osaavasta työvoimasta.

Yhdessä olemme vahvempia! 

Tule mukaan Vastuullinen työpaikka -yhteisöön!
null

Yhteisössä mukana olemalla...

Referenssejä

Oikotien Vastuullinen Työpaikka -yhteisö on antanut meille monipuolista tutkimustietoa ja ymmärrystä siitä, miten kannamme yhdessä vastuun huomisen tekijöistä. Tarjoamalla harjoittelupaikkoja, hyvän perehdyttämisen sekä valmistumisen jälkeen työpolun, mikä mahdollistaa kasvun ja kehittymisen varmistaa osaajien sitouttamisen vastuullisesti ja pitkäjänteisesti.

Annu Karttunen, henkilöstöjohtaja, Destia

Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisöön sisältyvä Vastuullinen kesäduuni -tutkimus antaa meille tärkeää dataa, miten onnistumme noin 17 000 nuoren kesätyönantajina joka vuosi. Tuloksia seurataan tarkasti ja ne ovat meille tärkeitä mittareita.

 

 

Anniina Hyvönen, päällikkö, rekrytointi, työnantajakuva & talent, 

SOK Henkilöstötoiminnot