Vastaa kyselyyn

Hei työnhakija, haluamme kehittää palveluamme paremmaksi. Siksi olemme kiitollisia, jos vastaat kyselyymme. Osallistu kyselyyn tästä ›

Oikotie Työpaikat

Suomen suurimmat työelämän vastuullisuustutkimukset

Vastuullinen työpaikka -yhteisön jäsenenä sinulla on mahdollisuus selvittää, miten vastuullinen organisaatiosi todellisuudessa on. Toteutamme vuosittain Suomen laajimman työelämän vastuullisuustutkimuksen, sekä Suomen suurimman kesäduunitutkimuksen. Vuosittain toteutettavien tutkimusten perusteella palkitsemme myös vastuullisimmat toimijat vuosittain kahden kohderyhmän osalta; vakituiset työntekijät ja kesätyöntekijät.

Vakituisille työntekijöille suunnatun työelämän vastuullisuustutkimuksen tiedonkeruu on mahdollista järjestää ympäri vuoden, mutta jos haluat osallistua kilpailuun vastuullisimmasta työpaikasta, niin sinun tulee osallistua 1.1.-30.9. aikavälillä. Tutkimukseen voivat osallistua kaikki Vastuullinen työpaikka -yhteisön jäsenet. Kesäduunitutkimuksen tiedonkeruu puolestaan tapahtuu kesä-elokuussa ja sen kohderyhmänä ovat tutkimuksen nimen mukaisesti: kesätyöntekijät. 

Kaikki työelämän vastuullisuustutkimukseen tai kesäduunitutkimukseen osallistuneet työnantajat, joilla on vähintään 5 vastaajaa, saavat käyttönsä perusraportin, josta selviää organisaation kokonaispistemäärä, ranking-sijoitus kilpailussa sekä yleinen yhteenveto tutkimuksen yleistuloksista. 

Tarjoamme yhteen tai molempiin tutkimuksiin osallistuneille työnantajille mahdollisuuden hankkia käyttöönsä organisaatiokohtaisen tutkimusraportin, joka toimii erinomaisena työkaluna vastuullisuuden tai kesätyöprosessien kehittämisessä sekä mittarina kehittymisen seuraamisessa. Kattava organisaatiokohtainen tutkimusraportti avaa työntekijöidesi kokemukset laaja-alaisesti vastuullisuuden kaikkien osa-alueiden osalta. Lisäksi tuloksianne verrataan samankokoisiin organisaatioihin sekä oman toimialanne organisaatioihin (huom. toimialadata saadaan jos vastaajia on tarpeeksi kattava määrä).

Organisaatiokohtainen tutkimusraportti kuuluu automaattisesti kumppanuuspaketteihimme, ole yhteydessä omaan Oikotie -yhteyshenkilöösi, mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää!

Kilpaile Vastuullisin työpaikka ja Vastuullisin kesätyönantaja -titteleistä!

Vastuullisuutta tulee juhlistaa! Siksi palkitsemme vastuullisimmat työpaikat ja kesätyönantajat vuosittain. Palkitseminen perustuu vastuullisuus- ja kesäduunitutkimuksen tuloksiin, eli organisaatioiden omien (kesä)työntekijöiden arvioihin työnantajastaan.

Tutkimuksessa parhaiten pärjänneet työnantajat julkaistaan juhlavassa vuoden vastuullisimmat -tilaisuudessa ja tulokset näkyvät myös mediassa sekä kampanjasivustolla. Kilpailussa menestyminen on myös kilpailuvaltti, kun parhaista osaajista kilpaillaan työmarkkinoilla! 

Palkitsemme vastuullisimmat työpaikat ja kesätyönantajat kokonaisarvion perusteella kolmessa kategoriassa:

-Pienet (alle 50 työntekijää) ja keskisuuret (50–250 työntekijää)

-Suuret (yli 250 työntekijää)

-1000+ (yli 1000 työntekijää)

Lisäksi jaamme vuosittain vaihtuvia kunniamainintoja erinomaisille vastuullisuuden edelläkävijöille ja kehittäjille.

null