Vastuullinen työpaikka -yhteisö

Tule mukaan yhteisöömme.

Vastuullinen työpaikka -yhteisön avulla sitoudut kehittämään työelämää vastuullisempaan suuntaan. Yhteisö tavoittaa henkilöstösi ja kesätyöntekijät. 

 

Mikä on Vastuullinen työpaikka -yhteisö?

Vastuullinen työpaikka -yhteisössä on mukana niin vastuullisuusmatkansa alkumetreillä olevia organisaatioita kuin pidemmän aikaa matkaa läpinäkyvästi käyneitä tahoja. Kaikki heistä kuitenkin allekirjoittavat vastuullisen työnantajuuden periaatteet ja he ovat sitoutuneet kantamaan vastuuta kehittämällä työn tekemisen tapoja jatkuvasti vastuullisempaan suuntaan – oppimaan muilta, kannustamaan esimerkein, vaikuttamaan teoilla.

Vastuullinen työpaikka -yhteisö tarjoaa kaikille oman kokoisen mahdollisuuden olla mukana: olit sitten perusjäsenenä, kumppanina tai pääkumppanina, pääset kertomaan työnhakijoille mitä tällä hetkellä teette vastuullisemman työelämän eteen. Vastuullisuudesta tulee viestiä ja autamme kumppaneitamme rakentamaan vastuullista työnantajamielikuvaa. Vastuulliset työpaikat myös näkyvät työpaikkahaussamme

Työnhakijoita kiinnostaa mitä konkreettisia tekoja työnantajat tekevät vastuullisuuden eteen. Työelämän vastuullisuus on tärkeämpää ja merkityksellisempää kuin koskaan aiemmin kun kilpaillaan osaavasta työvoimasta. Mukana on noin 400 työnantajaa, joten yhteisö koskettaa jopa 250 000 työntekijää! Haluammekin, että jokainen työntekijä voi kertoa ylpeänä olevansa töissä vastuullisessa työpaikassa, joka tavoittelee Suomen vastuullisimman työpaikan ja kesätyöpaikan titteliä.

Read more about the community in English

Tule mukaan Vastuullinen Työpaikka -yhteisöön!
null

Pääkumppanimme

Ajankohtaista vastuullisuudesta

Onko sinulla kysyttävää Vastuullinen työpaikka -yhteisöstä?

Lähetä viesti alla olevan yhteystietolomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä sinuun!