Vastuullinen työpaikka -yhteisö

Mikä on Vastuullinen työpaikka -yhteisö?

Vastuullinen työpaikka -yhteisössä on mukana niin vastuullisuusmatkansa alkumetreillä olevia organisaatioita kuin pidemmän aikaa matkaa läpinäkyvästi käyneitä tahoja. Kaikki heistä kuitenkin allekirjoittavat vastuullisen työnantajuuden periaatteet ja he ovat sitoutuneet kantamaan vastuuta kehittämällä työn tekemisen tapoja jatkuvasti vastuullisempaan suuntaan – oppimaan muilta, kannustamaan esimerkein, vaikuttamaan teoilla.

Vastuullinen työpaikka -yhteisö tarjoaa kaikille oman kokoisen mahdollisuuden olla mukana: olit sitten perusjäsenenä, kumppanina tai pääkumppanina, pääset kertomaan työnhakijoille mitä tällä hetkellä teette vastuullisemman työelämän eteen. Vastuullisuudesta tulee viestiä ja autamme kumppaneitamme rakentamaan vastuullista työnantajamielikuvaa.

Työnhakijoita kiinnostaa mitä konkreettisia tekoja työnantajat tekevät vastuullisuuden eteen. Työelämän vastuullisuus on tärkeämpää ja merkityksellisempää kuin koskaan aiemmin kun kilpaillaan osaavasta työvoimasta. Mukana on noin 700 työnantajaa, joten yhteisö koskettaa jopa 400 000 työntekijää! Haluammekin, että jokainen työntekijä voi kertoa ylpeänä olevansa töissä vastuullisessa työpaikassa.

Read more about the community in English

null
Tule mukaan Vastuullinen Työpaikka -yhteisöön!

Pääkumppanimme

Kampanjan kumppanit

CASTRÉN & SNELLMAN / ENSTO / GRANO / LIDL / METSÄ GROUP

Onko sinulla kysyttävää Vastuullinen työpaikka -yhteisöstä?

Lähetä viesti alla olevan yhteystietolomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä sinuun! 

Tarinoita vastuullisuudesta