Selvitä organisaatiosi vastuullisuus

Kiinnostaako sinua, mitä työntekijänne ajattelevat? Miten teistä puhutaan ja mihin kannattaa panostaa?

Vastuullinen työpaikka -yhteisön puitteissa toteutettujen vastuullisuustutkimuksen ja kesäduunitutkimuksen organisaatiokohtaiset raportit avaavat työntekijöittesi kokemukset laaja-alaisesti ja auttavat tunnistamaan sekä vahvuudet, että kehittämiskohteet. Lisäksi tutkimusten korrelaatioanalyysi kertoo selkeästi nelikentän avulla, missä tärkeysjärjestyksessä kehittämistoimenpiteisiin kannattaa tarttua. Täten tutkimusten tulokset toimivat erinomaisena työkaluna vastuullisen työnantajuuden, työntekijäkokemuksen ja rekrytointiprosessien kehittämisessä sekä mittarina kehittymisen seurannassa.

Tutkimuksemme avaavat työntekijöidenne kokemukset, sekä kertovat, miten ne asettuvat verrattuna kilpailijoiden ja muiden toimijoiden tuloksiin. Kattava organisaatiokohtainen tutkimusraportti avaa laaja-alaisesti työntekijöidenne  kokemukset vastuullisen työntekijäkokemuksen eri osa-alueiden osalta. Lisäksi tuloksianne verrataan samankokoisiin organisaatioihin sekä oman toimialanne organisaatioihin (toimialadata saadaan jos vastaajia on tarpeeksi kattava määrä).

Työmarkkinoilla, joilla parhaista osaajista kilpaillaan jo nyt, on hyvä pysyä askel edellä ja varmistaa, että omat käytännöt ja työntekijäkokemukset ovat yhtä hyviä tai parempia kuin kilpailijoilla!

Tutkimustieto ohjaa toimintaanne ja varmistaa, että asioihin tartutaan ajoissa, kehitystä seurataan vertailukelpoisesti vuositasolla ja päätökset tehdään tiedon, eikä mututuntuman pohjalta!

Miten saan organisaatiokohtaisen raportin käyttööni?

Organisaatiokohtainen raportti kuuluu kaikkiin kumppanuuspaketteihin, mutta voit myös hankkia sen käyttöösi yhteisön perusjäsenenä.

Pyydä esimerkkiraportti: hanna.auvinen(at)oikotie.fi tai yhteyshenkilöltäsi Oikotie Työpaikoilla

Kysy lisää organisaatiokohtaisesta raportista: hanna.auvinen(at)oikotie.fi

 

Tutustu Suomen vastuullisimpiin työpaikkoihin ja kesätyöpaikkoihin!