Takaisin

Espoon kaupunki

Espoo on yli 270 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet.

Espoon kaupungilla on työntekijöitä noin 14 000. Isona työnantajana meillä on mahdollisuus tarjota monelle eri alan ammattilaiselle töitä. Erilaisia ammatteja on yli 800. Tehtäviä on tarjolla neljällä toimialalla: teknisessä ja ympäristötoimessa, sivistystoimessa, sosiaali- ja terveystoimessa sekä konsernihallinnossa. Tarjoamme kaikilla aloilla hyvät etenemismahdollisuudet, sillä jokaisessa ammatissa on tarjolla työntekijä-, asiantuntija-, päällikkö- ja johtajatason tehtäviä.

Työpaikkoja auki lähes viikoittain noin 120 - 250. Minkä alan ammattilainen sinä olet? Tutustu Espoon kaupungin Avoimet työpaikat -sivuilla mihin tehtäviin haemme osaajia juuri nyt, osoitteessa www.espoonrekry.fi.

 

Espoonrekry Facebookissa

Espoonrekry LinkedInissä 

  • Kotipaikka Espoo
  • Yritysmuoto Kunta
  • Toimiala Julkinen yleishallinto
  • Postiosoite Pl 661, 02070, Espoon Kaupunki

Lähde: Asiakastieto Oy

Työpaikat - Espoon kaupunki