Rekrytointi

Väylävirasto: Rekrytointi vaatii jatkuvaa uudistumista

Väylävirasto

Väylävirasto

Osaavien ihmisten erinomainen työpaikka!
Case

Johdonmukainen, kylmäkiskoinen projektipäällikkö sai paikan Väylävirastosta Oikotiellä julkaistun työpaikkailmoituksen myötä – ja ilmoitukseen liitettiin myös video.

Väyläviraston rekrytoinnin vastuuasiantuntija Anna-Leena Helkiö arvostaa monipuolisia ja toimivia rekrytoinnin palveluja. Vuositasolla vähintään 50 työpaikkailmoitusta julkaiseva Väylävirasto haluaa erottua edukseen rekrytointiviidakossa. Yhteistyö Oikotie Työpaikkojen kanssa on sujuvaa ja jatkuvasti uudistuvaa.

–  Meillä on myyntipäällikkö Alexandra Aladinin kanssa hyvä ja joustava yhteistyö. Saamme Alexandralta aina hyviä vinkkejä ja uusimmat ideat rekrytointimme tueksi, Anna-Leena Helkiö kiittelee. 

Väyläviraston ilmoituksessa oli alkuvuonna mukana video, jossa eläkkeelle jäävä työntekijä kertoi millaista henkilöä työpaikkaan haetaan. 

 Johdonmukainen, kylmäkiskoinen projektipäällikkö sai paikan Väylävirastosta Oikotiellä julkaistun työpaikkailmoituksen myötä

 Johdonmukainen, kylmäkiskoinen projektipäällikkö sai paikan Väylävirastosta Oikotiellä julkaistun työpaikkailmoituksen myötä

– Ilmoitus julkaistiin Oikotiellä, HS Nostossa, HS tabletissa ja SNO mobiilioptimizerissa. Saimme myönteistä huomiota kampanjasta ja palkkasimme juuri meille sopivan henkilön, Helkiö summaa. 

Asiakastuntemus olennainen osa yhteistyötä

Anna-Leena Helkiö painottaa hyvää asiakastuntemusta onnistuneessa yhteistyössä. Kun rekrytointikumppani tuntee asiakkaan tarpeet, huteja ei tule, ja työtehtäviin löydetään juuri oikeat henkilöt. Myös Oikotie Työpaikkojen Alexandra Aladin kiittelee mutkatonta yhteistyötä. 

– Yhteistyö Anna-Leenan kanssa on miellyttävää ja helppoa. Hän on yleensä yhteydessä kun Väylävirasto on avaamassa haastavampaa hakua ja kysyy minulta mediasuositusta. Pystymme tarjoamaan asiakkaalle aina hänen tarpeidensa mukaisen rekrytointikokonaisuuden, Alexandra Aladin sanoo.

Jatkossa Väylävirasto aikoo panostaa yhä enemmän datan hyödyntämiseen ja kohdennettuihin hakuihin. Myös oppilaitosyhteistyötä olisi hyvä syventää.

Maailma on muuttunut yhä hektisemmäksi ja nopeus on valttia. Lähiaikojen tavoitteena onkin panostaa työnantajakuvaan videon avulla. 

– Infra-alalla on nyt mukavasti pöhinää ja väyläverkostoon halutaan panostaa. Meidät tunnetaan vankkana työnantajana ja meillä työskennellään usein pitkissä työsuhteissa. Eläköitymisen myötä asiantuntijoille on tarvetta, Helkiö vinkkaa.

– Oikotie Työpaikat voi auttaa tässä tarjoamalla kokonaisvaltaisen ja laajan valikoiman rekrytoinnissa tarvittavia työkaluja, väyliä ja keinoja näkyä voimakkaasti kilpailluilla rekrytointimarkkinoilla. Myös videoyhteistöitä on suunnitteilla, myyntipäällikkö Alexandra Aladin sanoo.

Haluatko kuulla lisää?

Oli tarpeesi ajankohtainen rekrytointiin, organisaation kehittämiseen tai työnantajakuvaan, autamme tarpeittesi mukaan. Tilaa alla olevalla lomakkeella uutiskirjeemme tai pyydä suoraan yhteydenottoa asiantuntijaltamme!