CV-pohja

Työnhaun paras ystävä on valmis CV-pohja, joka auttaa sinua nappaamaan unelmiesi työpaikan. Katso valmiit CV-pohjat alta ja lataa käyttöön pohja, joka näyttää ja tuntuu juuri sinulta.

Lataa ilmainen CV-pohja

Täältä löydät CV-pohjat joka lähtöön – oletko vasta työuran alussa vai kenties jo kokenut konkari? Jos olet ehtinyt kerryttämään työkokemusta reilusti, voi kahden sivun CV-pohja toimia sinulle paremmin. Uran alkupuolella puolestaan napakka yhden sivun CV-pohja voi täyttää kaikki toiveesi. Mieti lisäksi, haluatko lisätä mukaan valokuvan? Siinä tapauksessa valitse CV-pohja, jossa on jo valmis paikka kuvalle.

Huomioitavaa CV-pohjan valinnassa on myös ohjelma, jolla valmista pohjaa pystyy muokkaamaan. Onko tiedostomuoto Microsoft Word vai erikoisosaamista vaativa kuvankäsittelyohjelma? Tarkista nämä ennen CV-pohjan lataamista, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Valmis CV kannattaa lopuksi tallentaa tietokoneelle PDF-tiedostona.

Lataa visuaalinen CV-pohja

Nyt on tilaisuutesi loistaa! Jos haluat erottua muista työnhakijoista, kannattaa katse suunnata kohti visuaalisempaa tyyliä ja valita visuaalinen CV-pohja. Mielipiteitä ja makuja on monia, joten valitse CV-pohja haettavan työpaikan, alan ja omaan persoonaan sopivaksi. Luovilla aloilla räväkkä CV-pohja voi erottua edukseen, kun taas “konservatiivisemmalla” alalla maltti on usein valttia.

Lisää vinkkejä CV:n tekoon

Kaipaatko apua ansioluettelon tekoon tai päivittämiseen? Työnhakuoppaamme avulla päivität ansioluettelosi kuntoon. Katso vinkit ansioluettelon tekoon!