Vastuullisuus

Kuuntele Päiväkahvilla -podcast: Vastuullinen työnantaja ja suru työelämässä

Vastuullinen työpaikka

Päiväkahvilla-podcastin toisessa jaksossa aiheena on suru työelämässä. Miten suruun tulisi suhtautua työyhteisössä? Entä miten työyhteisön ja esimiesten tulisi surutilanteissa toimia?

Suru on inhimillinen osa jokaisen ihmisen elämää. Suru on myös tunne, jonka meistä jokainen joutuu elämänsä aikana kohtaamaan. Työyhteisöt ovat nykyään entistä tiiviimpiä, mutta suruun liittyvissä asioissa ei tukea ole perinteisesti haettu työyhteisöstä. Matin päiväkahvivieraana työntekijäkokemuksen asiantuntija Laura Hannola Fambitionilta ja kokemusasiantuntijana Meri Manner. 

Ota kuppi kuumaa, rentoudu ja istu alas kanssamme!

KUUNTELE PODCAST TÄSTÄ

Päiväkahvilla-podcast on osa Vastuullinen työnantaja -kampanjaa. 

Vastuullinen työnantaja on Oikotien luotsaama hanke, jossa työnantajat sitoutuvat kehittämään kuutta vastuullisuuden periaatetta. Hyvä, vastuullinen työnantaja viestii vahvuuksistaan kiinnostavasti ja totuudenmukaisesti.

Vastuullisuusperiaatteet syrjimättömyys, työelämän tasapaino ja hyvinvointi, esihenkilötyöhön panostaminen, työn merkitys ja työssä kehittyminen, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus ovat selkeitä ja perustuvat konkreettiseen tekemiseen.