Vastuullisuus

Kuuntele Päiväkahvilla -podcast: Millainen on vastuullinen työnantaja vuonna 2022? Vieraana Sami Itani

Vastuullinen työpaikka

Kauppatieteilijän tutkinnot, sosiologin mieli ja humanistin sydän. Sami Itani, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun työelämäprofessori, maailman suurimman henkilöstöpalveluyrityksen johtotehtävissä toiminut entinen huippu-urheilija ja nykyinen Suomen Urheiluliiton puheenjohtaja on Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjan suojelija kaudella 2022. Mutta millainen ihminen Sami oikein on? 

Jaksossa sukellamme syvemmälle Samiin ihmisenä ja ajatuksiin vastuullisesta työnantajuudesta. Mikä on Samin bravuuri keittiössä ja lempipiriste? Millaisia vinkkejä Sami antaa yrityksille vastuullisempaan työelämään liittyen? Kaikki nämä selviävät jaksossamme! 

Ota kuppi kuumaa, rentoudu ja istu alas kanssamme.

​​​​​KUUNTELE PODCAST TÄSTÄ

 

Oikotien Päiväkahvit -podcast on osa Vastuullinen työnantaja -kampanjaa.

Vastuullinen työnantaja on Oikotien luotsaama hanke, jossa työnantajat sitoutuvat kehittämään kuutta vastuullisuuden periaatetta. Hyvä, vastuullinen työnantaja viestii vahvuuksistaan kiinnostavasti ja totuudenmukaisesti.

Vastuullisuusperiaatteet syrjimättömyys, työelämän tasapaino ja hyvinvointi, esihenkilötyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus ovat selkeitä ja perustuvat konkreettiseen tekemiseen.