Vastuullisuus

Kuuntele Päiväkahvilla -podcast: Vastuullinen työnantaja ja merkityksellinen työ

Vastuullinen työpaikka

Päiväkahvilla -podcastin neljännessä jaksossa aiheena on merkityksellinen työ. Merkityksellinen työ on entistä tärkeämpää meille: työ ei ole enää vain työtä, josta saadaan käytettyä aikaa vastaan rahallinen korvaus, vaan se on entistä useammin yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ja tekijälleen mielekästä tekemistä.

Työn merkityksellisyys ja mielekkyys on monelle tärkeämpää kuin palkka! Mitä merkityksellinen työ sitten tarkoittaa? Miten vastuullinen työnantaja voi auttaa yksilöä löytämään työn merkityksellisyyden? Entä mitä jokainen voi itse tehdä merkityksellisen työn löytämisen eteen? Näistä asioista keskustelemassa Matin päiväkahvivieraana Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen. Keskustelemme myös työelämän vastuullisuudesta, tulevaisuudesta sekä elinikäisestä työssä oppimisesta.

Ota kuppi kuumaa, rentoudu ja istu alas kanssamme!

KUUNTELE PODCAST TÄSTÄ

 

Päiväkahvilla -podcast on osa Vastuullinen työnantaja -kampanjaa.

Vastuullinen työnantaja on Oikotien luotsaama hanke, jossa työnantajat sitoutuvat kehittämään kuutta vastuullisuuden periaatetta. Hyvä, vastuullinen työnantaja viestii vahvuuksistaan kiinnostavasti ja totuudenmukaisesti.

Vastuullisuusperiaatteet syrjimättömyys, työelämän tasapaino ja hyvinvointi, esihenkilötyöhön panostaminen, työn merkitys ja työssä kehittyminen, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus ovat selkeitä ja perustuvat konkreettiseen tekemiseen.