Vastuullisuus

Kuuntele Päiväkahvilla -podcast: Vastuullinen työnantaja ja hyvä esihenkilötyö

29.10.2020 klo 15:33

Päiväkahvilla-podcastin kolmannessa jaksossa aiheena on vastuullinen ja hyvä esimiestyö. Tiesitkö, että huono esimiestyö on yksi suurimpia syitä työpaikan vaihtoon? Millaista sitten on hyvä ja vastuullinen esimiestyö?

Meillä kaikilla on oikeus hyvään ja vastuulliseen esimiestyöhön. Esimiestyöllä on myös vahva vaikutus työssä viihtymiseen, työilmapiiriin sekä jopa työhyvinvointiin Meitä suomalaisia on totuttu johtamaan edestä mutta miten esimiestyö on muuttunut vuosien varrella? Mitä trendejä on havaittavissa? Maailman pienentyessä on kyettävä huomioimaan myös kulttuurillisia eroja sekä johtamaan ihmisiä yksilöinä. Näistä asioista keskustelemassa Matin päiväkahvivieraana Kaupan liiton työmarkkinajohtaja Anna Lavikkala.

Ota kuppi kuumaa, rentoudu ja istu alas kanssamme.

KUUNTELE PODCAST TÄSTÄ

Päiväkahvilla-podcast on osa Vastuullinen työnantaja -kampanjaa. 

Vastuullinen työnantaja on Oikotien luotsaama hanke, jossa työnantajat sitoutuvat kehittämään kuutta vastuullisuuden periaatetta. Hyvä, vastuullinen työnantaja viestii vahvuuksistaan kiinnostavasti ja totuudenmukaisesti.

Vastuullisuusperiaatteet syrjimättömyys, työelämän tasapaino ja hyvinvointi, esihenkilötyöhön panostaminen, työn merkitys ja työssä kehittyminen, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus ovat selkeitä ja perustuvat konkreettiseen tekemiseen.