Rekrytointi

Kehitämme uutta: Voit nyt lisätä kuvan työpaikkailmoitukseesi ilmaiseksi!

Herätä työnhakijoiden ja lukijoiden kiinnostus sekä kerro enemmän yrityksestäsi työnantajana – lisää kuva työpaikkailmoitukseesi.

Voit nyt lisätä kuvan työpaikkailmoitukseesi ilmaiseksi. Työpaikkailmoitukseen voidaan liittää myös työnantajan logo ja video.

Kuvan tekniset vaatimukset:

  • koko 810 x 540 pikseliä
  • jpeg- tai png-muoto
  • Tiedostokoko enintään 2 Mt

"Oikotien tutkimuksen mukaan kiinnostava sisältö - kuten kuva - kasvattaa mielenkiintoa hakea työpaikkaa jopa yli kaksinkertaiseksi. [*]”

Kuvan avulla parannat näkyvyyttä somessa.

SoMe

Näin lisäät kuvan työpaikkailmoitukseen

Jos yrityksesi julkaisee työpaikkailmoitukset Oikotien palveluun automaattisen aineistosiirron kautta, kannattaa ensin varmistaa että kuvan lisääminen on jo mahdollista. Mikäli ei, otathan yhteyttä palveluntarjoajaasi tai oikotie.aineistosiirrot@oikotie.fi saadaksesi lisätietoja.

Mikäli palveluntarjoajasi ei vielä mahdollista kuvan lisäämistä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua. Lähetä haluamasi kuva oikean kokoisena osoitteeseen oikotie.tyopaikat@oikotie.fi työpaikkailmoituksen tietojen kanssa.

Kun julkaiset työpaikkailmoituksia verkkokauppassamme, valitse perusilmoitus tai ilmoituksen muokkaus, lataa sitten valitsemasi kuva ja julkaise ilmoitus.

Online Store

 

Jos haluat julkaista ilmoituksen asiakaspalvelumme avulla, se onnistuu lähettämällä valitsemasi kuva osoitteeseen oikotie.tyopaikat@oikotie.fi

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin 09.00-16.00. 

Puh. 010 808 850 (puhelun hinta 8,8 snt/min) tai oikotie.tyopaikat@oikotie.fi

 

[*] Oikotien työpaikkailmoitusten analyysissä tammikuussa 2022 vertailtiin samantyyppisiä ilmoituksia. Osa kuvallisista ilmoituksista herätti jopa 2,1-kertaisen kiinnostuksen hakea paikkaa verrattuna kuvattomaan ilmoitukseen. Myös muiden työpaikkailmoituksen ominaisuuksien oletetaan voivan vaikuttaa parantuneeseen suorituskykyyn. 

Lisätietoa työnhakijoiden kiinnostusta herättävästä sisällöstä löytyy täältä