Vastuullisuus

Ilmoita kesätyöpaikat Oikotiellä

nuoret_puhelimella_oikotie_työpaikkailmoitus
Vastuullinen työpaikka

Tee näin: Kesätyöpaikkailmoitukset veloituksetta

Vastuullinen työpaikka -yhteisössä mukana olevat työnantajat saavat veloituksetta ilmoittaa kesätyöpaikat Oikotien sivustolla. Kesätyöpaikkailmoitukset näkyvät Oikotien työpaikkalistauksessa. Kesätyöpaikkoja voi hakukoneessa suodattaa "näytä vain Vastuulliset työpaikat" ja "näytä alle 18-vuotiaille soveltuvat kesätyöpaikat"  ja "näytä alle 18-vuotiaille soveltuvat työpaikat"  filttereiden avulla (HUOM. ilmoituksen tekstikentässä tulee olla kirjoitettuna teksti #alle18).

Kesätyöpaikkojen ilmoittaminen Oikotiellä tapahtuu yrityksen omilla Oikotie-tunnuksilla. Jos sinulla ei ole vielä Oikotie-tunnuksia, pääset luomaan ne tästä. (tyopaikat.oikotie.fi/tyonantajalle/rekisteroidy). Tunnusten luominen on maksutonta.

Vastuullinen kesäduuni -ilmoituspohjat lisätään Oikotielle rekisteröitymistä seuraavana maanantaina. Mikäli olette jo Oikotien asiakas, lisätään VKD-pohjat tilillenne yhteisöön ilmoittautumisesta seuraavana maanantaina. Voit käyttää omaa Oikotien brändipohjaa VKD -ilmoituksessa ja lisätä sen ilmoituksen tallennusvaiheessa.

Kesätyöpaikkailmoituksen tekeminen:

  1. Valitse ensin ”Tee uusi kesätyöilmoitus".
  2. Tämän jälkeen valitse rekrytointiisi parhaiten sopiva ratkaisu eli joko Vastuullinen kesäduuni -perusilmoitus tai ilmoitus lisänäkyvyydellä. 

työpaikkailmoituksen lisääminen

Mikäli ilmoitusliittymä jostain syystä tarjoaa sinulle vain maksullista kesätyöpohjaa, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta he voivat tarkistaa, että Vastuullinen kesäduuni -tuote on päällä. 

Eräsiirrot

Eräsiirtoasiakkaiden kesätyöpaikkailmoitukset julkaistaan samalla tavalla kuin viime vuonna. Käytännössä ilmoitukset syötetään siis yrityksen omien järjestelmien kautta, kesätyö-ilmoitustyyppiä käyttäen. 

Tarvittaessa teitä auttaa Oikotien asiakaspalvelu:

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9.00-16.00.
oikotie.tyopaikat@oikotie.fi, puh. 010 808 850 (puhelun hinta 8,80 snt/min)

 

Kuvaaja: Niko Jekkonen