Data

Autamme sinua tekemään parempia ratkaisuja datan avulla

Mies ja nainen tietokoneella

Hyödynnämme jatkuvasti dataa toiminnassamme.

Luomme asiakkaitamme hyödyttäviä datatuotteita ja -palveluita sekä haluamme tarjota parhaan hakijakokemuksen. Pyrimme jatkuvasti datan avulla optimoimaan ja personoimaan palveluamme.

Saat dataa maksutta käyttöösi

Keräämämme data on maksutta asiakkaidemme käytössä. Tuotamme palvelumme datan pohjalta jatkuvasti markkinatietoa ja teemme erilaisia tutkimuksia. Jaamme löydöksemme ja asiantuntemuksemme asiakkaittemme kanssa.

Mielikuvakysely kertoo mitä hakijat ajattelevat yrityksestäsi

Työpaikkailmoituksillamme on näkyvissä työnantajamielikuvakysely, johon työnhakijat voivat vastata. Kun ilmoitat meillä, työnantajamielikuvakyselyn kautta kerätty data on maksutta käytössäsi. 

Työnantajakyselyn tuloksia

Työnantajakyselyn tulokset ovat maksutta käytössäsi

Kattava kävijäraportti käytössäsi

Saat ilmoituksesi kävijöistä kattavan raportin verkkokaupassamme. Näet esimerkiksi päiväkohtaisesti käyntimäärän sekä kävijöiden ikäjakauman. 

Verkkokaupan työpaikkailmoituksen raportti

Tarjoamme ilmoittajillemme tekoälyalgoritmimme suosittelemat tehtävään sopivat osaajaprofiilit maksutta verkkokaupassamme.

Osaajaprofiilin nimikkeitä

Yleisimmät tehtävänimikkeet Oikotien osaajaprofiileissa

Kohdennettua mainontaa työpaikkailmoituksellesi

Kohdistamme mainonnassa työpaikkailmoituksesi dataan pohjautuen oikeille kohderyhmille. 

Facebook-mainos

Facebook Nosto on täysin automatisoitu Oikotie-ilmoituksen lisänäkyvyys.

Rekrybotti hoitaa ensimmäisen haastattelun

Voit ostaa kauttamme interaktiivisen chatbotin, jonka avulla vuorovaikutus hakijan kanssa on entistä vaivattomampaa suoraan työpaikkailmoitukselta.

Haluatko kuulla lisää datasta?

Oli tarpeesi ajankohtainen rekrytointiin, organisaation kehittämiseen tai työnantajakuvaan, autamme tarpeittesi mukaan. Tilaa alla olevalla lomakkeella uutiskirjeemme tai pyydä suoraan yhteydenottoa asiantuntijaltamme!