Osaajapalvelut

Osaajapalveluidemme avulla löydät oikeanlaista osaamista ​nopeasti ja vaivattomasti​.

Osaajahaku on nopea ja helppokäyttöinen. Palvelu nostaa hakutekijöitä parhaiten vastaavat osaajaprofiilit hakutuloksien kärkeen.​

Oikotien ilmoittajat saavat nyt avoimiin tehtäviinsä tekoälyn tekemiä kandidaattisuosituksia Oikotien työnantajan verkkokaupassa​. Suosittelu perustuu matching-algoritmiin, joka analysoi työpaikkailmoitusten ja osaajaprofiilien tekstisisältöjä ja ehdottaa sisällön perusteella tiettyyn työpaikkaan sopivia profiileita.

Oikotien osaajahaku

Oikotien osaajahaun kautta löydät oikeanlaisen osaajan helposti kymmenien tuhansien osaajaprofiilien joukosta. Osaajaprofiileita on monipuolisesti useiden eri alojen ammattilaisilta ympäri Suomea. Osaajaprofiileissaan työnhakijat kertovat koulutuksestaan, työkokemuksestaan ja osaamisestaan. Määrittele sopivat hakuehdot ja käytä hakua, kun se sinulle parhaiten sopii.

Osaajahaku on nopea ja helppokäyttöinen. Palvelu nostaa hakutekijöitä parhaiten vastaavat osaajaprofiilit hakutuloksien kärkeen.

Miksi Osaajahaku?

  • Haku säästää aikaasi ja on erittäin kustannustehokas
  • Tavoitat tehokkaasti myös passiiviset työnhakijat
  • Rajaton hakuoikeus ja osaajaprofiilien avausoikeus kuukausimaksulla
  • Helppokäyttöinen, visuaalisesti selkeä ja nopea haku
  • Haun kehittämisessä on kuunneltu rekrytoinnin ammattilaisia

Saat Osaajahaun rajattomaan käyttöösi 390 eurolla kuukaudessa.

390 €
tai
0,50 krediittiä

Oikotie Työpaikkojen matching-algoritmi

Rekrytoijan tarve on löytää paras osaaja avoimeen tehtävään. Oikotie Työpaikkojen matching-algoritmi ehdottaa rekrytoijalle työpaikkailmoitukseen sopivia osaajia ja löytää näin jo rekrytoinnin alkuvaiheessa tehtävään potentiaalisia kandidaatteja. Palvelu perustuu Oikotien työpaikkailmoitusdatan ja Oikotien osaajaprofiilien yhdistämiseen. Työhakijoiden tekemiä osaajaprofiileja on Oikotiellä noin 30 000 ja päivittäin syntyy kymmeniä uusia.

Tekoäly analysoi työpaikkailmoituksen ja osaajaprofiilin tekstisisällön sekä tunnistaa niissä esiintyviä relevantteja avainsanoja ja teemoja. Osaajaprofiileille ja työpaikoille lasketaan yhteensopivuuspisteytys, minkä jälkeen rekrytoijalle nostetaan parhaat tietyn kynnysarvon ylittävät profiilit. Tekoälyn avulla rekrytointiprosessi tehostuu ja sen kautta, ja sen avulla voi nousta esiin profiileita, joita ei välttämättä perinteisin hakukriteerein löytyisi. Suosittelu toimii myös toiseen suuntaan. Tekoäly poimii Oikotie Työpaikkojen ilmoituskannasta työnhakijalle sopivia työpaikkoja, jotka näytetään hakijan osaajaprofiilin yhteydessä. 

Hakijoiden automaattista suosittelua tarjotaan työnantajille alkuvaiheessa maksutta Oikotie Työpaikkojen verkkokaupassa. Profiilit näkee kirjautumalla verkkokauppaan ja valitsemalla Osaajahaku-palvelun kohdalta Suositellut osaajaprofiilit-välilehden. Tunnukset verkkokauppaan saa tarvittaessa Oikotie Työpaikkojen asiakaspalvelusta.

Maksullisena lisäpalveluna tarjolla on myös osaajahaku, jolla rekrytoija voi etsiä valitsemillaan hakutekijöillä kandidaatteja kaikkien rekrytoijalle näkyviksi asetettujen osaajaprofiilien joukosta.

Kysy lisätietoja ottamalla yhteyttä Oikotien asiakaspalveluun, puh. 010 808 850 tai oikotie.tyopaikat@sanoma.fi tai Oikotien yhteyshenkilöösi.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.