Sosiaalisen median ratkaisut

Some-kampanja

Some-kampanja on räätälöity kampanja useassa somekanavassa. Kampanjaa mainostetaan valituille kohderyhmille Facebookissa, Instagramissa ja Messengerissä 1 viikon ajan. Kampanjaan voi toimittaa itse kuvan tai videon sekä tekstit. Somekampanjasta voi ohjata esim. omille kotisivuille tai Oikotien ilmoitukseen.

Somekampanjan voi ostaa suoraan asiakaspalvelustamme: oikotie.tyopaikat@sanoma.fi.



 

 

 

Varaukset ja aineistot

Varaukset ja aineistot edeltävän viikon keskiviikkona sähköpostitse: oikotie.tyopaikat@sanoma.fi.
Ilmoituksiin voidaan käyttää Oikotien krediittipakettia.

Aineisto-ohje

Asiakas toimittaa tekstin (enintään 300 merkkiä), kuvan jpg-muodossa (koko 1200 x 627 px) sekä linkin, johon kampanjasta ohjataan.

Kuvassa saa olla tekstiä enintään 20 % kuvan pinta-alasta.

Hyvä teksti on lyhyt, tiivistää työpaikkailmoituksesta oleellisimman ja herättää lukijan mielenkiinnon. Tavoitteena on saada lukija klikkaamaan ilmoitusta ja lukemaan lisää. Tyyliltään teksti puhuttelee kohderyhmää.

Hintaan lisätään alv.

1 170 €
tai
1,50 krediittiä

Facebook avainpaikka

Facebook avainpaikka on täysin automatisoitu Oikotie-ilmoituksen lisänäkyvyys.

Facebook Avainpaikan julkaisuaika on 1 viikko ja se voi alkaa minä viikon päivänä tahansa. Facebook Avainpaikan kohdennus määräytyy Oikotie-ilmoituksen toimialueiden mukaisesti. Myös Avainpaikan tekstit tulevat automaattisesti Oikotien-ilmoituksesta.

Facebook Avainpaikan voi ostaa itse Oikotie-ilmoituksen julkaisun yhteydessä tai suoraan asiakaspalvelustamme: oikotie.tyopaikat@sanoma.fi.

 

780 €
tai
1 krediitti

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.