Vuoropäällikkö, Lidl Suomi Ky
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2024
  • Hae viimeistään 17.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä uusi lidliläinen?

Esihenkilötyökokemusta kaipaavat HUOMIO! Etsimme nyt Nurmijärven Kirkonkylän myymäläämme vuoropäällikköä. Aikaisempaa esihenkilökokemusta ei vaadita, sillä se kuuluisa asenne ratkaisee!

Nimensä mukaisesti vuoropäällikkö vetää omaa vuoroaan, eli vastaa myymäläarjen ja ennen kaikkea myymälän työntekijöiden työn sujuvuudesta myymäläpäällikön ja/tai apulaismyymäläpäällikön poissa ollessa. Esihenkilötyö on arvokas rivi kenen tahansa CV:ssä, ja vuoropäällikön työ onkin mahtava steppi johtamisen urapolulla. Työ sopii myös loistavasti alanvaihtajille, joilla on jo kokemusta tiimien vetämisestä. Toisaalta vuoropäällikön pesti on hyvä tilaisuus päästä maistamaan vastuuta, mutta et kuitenkaan joudu täysin kantamaan sitä harteillasi.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

- Iloista asiakaspalveluasennetta - meille tämä on nöyryyttä oppia, uteliaisuutta kysyä ja energiaa palvella.
- Kokemusta kaupan alalta - toki mikä tahansa palvelualan kokemus toimii loistavana taustana, joten hae rohkeasti. Vaikka olisit käynyt kaupassa vain asiakkaana, niin me kyllä perehdytämme sinut huolella.
- Kiinnostusta esihenkilötyötä kohtaan ja innostavaa otetta johtamiseen- sinulla ei tarvitse olla aiempaa johtamiskokemusta, meillä pääset oppimaan. Haluat myös kasvaa ja kehittyä!
- Emme edellytä tehtävään natiivia suomen kielen taitoa - toivomme kuitenkin, että esimerkiksi asiakkaiden palveleminen, esihenkilötyö ja reklamaatiotilanteet onnistuvat sinulta suomeksi. Tämä linjaus on tehty siksi, että haluamme mahdollistaa sinulle onnistumisesi
työssäsi, ja että pystyt suoriutumaan työssäsi tarvittavista tehtävistä.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

- Kilpailukykyisen palkan - Varmistamme palkkatasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Noudatamme palkkauksessa kaupan alan TES:iä ja maksamme vuoropäälliköille 10,58 - 14,16 €/h. Perustuntipalkka tarkentuu valitun henkilön työkokemuksen ja koulutuksen mukaan. Tämän lisäksi vuoropäällikölle maksetaan 5 % palkanlisää sekä 15 % lisä vetovuoroista peruspalkan päälle. Tämän kaiken päälle tulee erillinen Lidl-lisä (1,5 % - 5 %) sekä TES:n mukaiset ilta-, viikonloppu ja sunnuntailisät. Katso ilmoituksen lopusta palkkaesimerkki!
- Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja uusiin uramahdollisuuksiin - monet meillä ovat edenneet talon sisällä esimerkiksi apulaismyymäläpäällikön tai myymäläpäällikön tehtäviin asti. Katso esihenkilömme Marian uratarina täältä.
- Kattavan perehdytyksen - tuoreelle vuoropäällikölle tarjoamme kattavan perehdytysjakson.
- Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä - työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on tapahtumarikasta ja täynnä elämää.
- Reilun ja vakaan työnantajan - olemme saaneet Top Employer -sertifikaatin merkiksi esimerkillisestä työnantajuudesta Suomessa ja sitoutuneet Vastuullinen työpaikka -ohjelman periaatteisiin.
- Osaavan tiimin tuen - mahtava porukkamme uskoo töissä viihtymisen ja yhdessä tekemisen tärkeyteen.
- Hyvät edut - lidliläisenä saat kuuden prosentin henkilökunta-alennuksen, työterveyshuollon, erilaiset kumppanuusedut ja E-passin käyttöösi: jokainen työntekijämme on oikeutettu liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri- ja työmatkaetuun.
- Reilun työilmapiirin ja työpaikan, jossa saat olla oma itsesi - olemme sitoutuneet tekemään töitä turvallisen työympäristön sekä yhdenvertaisuuden eteen. Arvomme ovat tehokas toiminta, arvostus, luottamus, käytännönläheisyys ja yhteisöllisyys, ja meillä toimitaan näiden mukaisesti.
- Osa-aikaisen/kokoaikaisen kaupan aukioloaikojen mukaisen vuorotyön - haluamme, että työ- ja vapaa-aikasi pysyvät hyvässä balanssissa.

Tule työkaveriksemme!

Vuoropäällikkönä meillä ovat tyypillisesti viihtyneet sellaiset henkilöt, ketkä suhtautuvat työhön avoimesti, uskaltavat kysyä ja ovat kiinnostuneita johtamaan. Vuoropäällikön pesti on usein vienyt Lidl-uralla eteenpäin, mutta moni on ottanut opit myöhemmin käyttöön myös aivan toisella alalla. Vuoropäällikön työ on oiva polku esihenkilötehtävistä kiinnostuneille, mutta sopii myös heille, jotka haluavat ottaa haltuun johtamisen ensiaskeleet.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeiseen hakupäivään mennessä. Rekryprosessiin sisältyy puhelinhaastattelu sekä vähintään yksi varsinainen haastattelukierros, jonka yhteydessä tarkistamme myös hakijan henkilöllisyyden.

Osa työtehtävistämme voi sisältää lakiin perustuen 18-vuoden ikää (esim. alkoholi- ja tupakkatuotteiden myynti ilman valvontaa), jolloin haussa on etua täysi-ikäisyydestä. Täysi-ikäisyys ei kuitenkaan ole vaatimus tehtävään palkkaamiselle, ellei sitä olla erikseen hakuilmoituksessa määritelty.

Kannustamme kaiken ikäisiä työnhakijoita hakemaan meille rohkeasti töihin. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, ja sitoudumme tasa-arvoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palkkaesimerkki: Niina työskentelee Nurmijärven myymälässä vuoropäällikkönä 30 tuntia viikossa ja tienaa kuukaudessa 2 038,63 euroa. TES-tuntipalkka muu Suomen alueella on 12,45 € tunnissa (1. vuosi), Lidl-lisä 0,19 € tunnissa (1,5 %) ja vuoropäällikön lisä 0,62 € tunnissa (5 %). Vetovastuuvuoro kerran viikossa. Työaikalisät ovat keskimäärin 391 € kuukaudessa. Kokonaispalkaksi muodostuu keskimäärin 2038,63 € kuukaudessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.lidl.fi/avoimet-tyoepaikat/vuoropaallikko-nurmijarvi-kirkonkyla-30-37-5-h-vko-nurmijarvi-427647