Avoimet työpaikat myynti

Etsitkö töitä myyntitehtävien parista? Tutustu myynnin avoimiin työpaikkoihin! Tartu tilaisuuteen ja hae unelmiesi työpaikkaa myynnin parista jo tänään!

R-kioski - Myyjä logo

Myyjä – Keikkatyö

R-kioski - Myyjä
Kouvola
Työntekijä
R-kioski - Myyjä logo

Myyjä – Keikkatyö

R-kioski - Myyjä
Kirkkonummi
Työntekijä
Pesupalvelu Hans Langh Oy logo

Myyntipäällikkö

Pesupalvelu Hans Langh Oy
Varsinais-Suomi... +1 lisää
Vinkit työnhakuun

Myynnin työpaikat

Mitä myyntityö on?

Myynti on vaikuttamistyötä, jota tarvitaan kaikilla toimialoilla. Hyvä myyjä ratkaisee asiakkaan ongelmat tarjoamalla vastaukseksi tilanteeseen sopivia tuotteita tai palveluja.

Myynti voi suuntautua yrityksiltä yrityksille tai yrityksiltä kuluttajille. Tuotteiden ja palveluiden myymisen lisäksi työhön kuuluu asiakashankintaa ja asiakassuhteiden ylläpitoa. Myymäläympäristön ohessa myyntityötä voidaan tehdä puhelimitse, verkossa tai asiakastapaamisen yhteydessä.

Myyntityö on yrittäjähenkistä ja usein tulospalkattua. Myynnin ammattilaisen palkka koostuu yleisimmin kiinteästä palkkaosasta sekä erillisestä bonus- tai provisio-osasta, jonka suuruus määräytyy tuloksen mukaan. Katso myynnin palkat: myyntipäällikkö palkka, myynninedistäjä palkka sekä myyjä palkka.  

Miten menestyä myyntityössä?

Menestyäkseen tehtävässään myyjän on tunnettava tuotteensa ja markkinansa ja oltava aktiivinen, pitkäjänteinen ja tuloshakuinen. Työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kuunnella asiakasta ja tämän tarpeita.

Mitä koulutusta myyjä tarvitsee?

Myyntikoulutusta on tarjolla kaikilla koulutustasoilla. Yleisimmät tutkinnot alalle ovat ammattikorkeakouluissa suoritettava liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto, tradenomi, sekä ammatillisissa oppilaitoksissa, näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksella suoritettava liiketalouden perustutkinto, merkonomi.