Palkka

Lidl panostaa vastuulliseen palkkaukseen

Lidl Suomi Ky

Kaupan alan iloisin, inspiroivin ja rohkein työpaikka
Vastuullinen työpaikka

Kun aika on vastuullisille teoille, reilulle työnantajuudelle ja kestävän tulevaisuuden rakentamiselle. Nostamme vuoden aikana Oikotiellä konkreettisia työelämän vastuullisuustekoja, koska yksinkertaisesti sanojen aika on ohi ja tekojen aika on nyt.

Lidlin tavoitteena on olla iloisin ja inspiroivin työpaikka kaupan alalla ja toimia maailmassa rohkeasti ja vastuullisesti. Lidlillä uskotaan siihen, että jokainen tekee parhaansa, kun saa olla oma itsensä, saa kohtuullista korvausta työstänsä ja saa tehdä töitä hyvässä porukassa. Siksi yrityksessä panostetaan johtamiseen, esihenkilötyöhön, palkkaukseen sekä henkilöstön huomioimiseen ja asiakkaiden kohtaamiseen arjessa.

Lidlin työnantajalupaus

Lidl haluaa olla vastuullinen työpaikka henkilöstölleen ja on muun muassa rakentanut oman työnantajalupauksen työntekijöilleen. Lidlin tavoitteena on kouluttaa työntekijöitä sekä tarjota jokaiselle mahdollisuus rakentaa omaa polkuaan. Lidl myös yrittää pitää osaajistaan kiinni - kuitenkin yrityksessä ollaan myös ylpeitä siitä, että osaajat menestyvät myös muualla.

Lidlissä koetaan, että yrityksellä on mahdollisuus vaikuttaa moneen asiaan maailmassa. Lidl haluaa tehdä rohkeita avauksia ja osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun heille tärkeistä arvoista, kuten kaupan alasta, ilmastosta, työhyvinvoinnista ja tasa-arvosta. Lidl haluaakin olla avoimesti vastuullisia, kuitenkin tiedostaen, että yrityksellä on huomennakin vielä paljon opittavaa.

Lähde: Lidlin verkkosivut

Haluamme Oikotiellä jakaa hyviä käytäntöjä ja rakentaa vastuullisempia työpaikkoja yhdessä yli 400 organisaation kanssa. Työelämän vastuullisuusteoksi äänestettiin keväällä Scandicin energiatiimit, mutta myös muiden organisaatioiden vastuullisuusteot ansaitsevat tulla esille.  

Lidl on mukana kumppanina Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä. Lue lisää vastuullisuusyhteisöstä täältä ja työelämän vastuullisuusteoista täältä