Työnantajakuva

Työnantajakuvan kehittämisen ja viestimisen ratkaisut

Työnantajakuvan kehittäminen

Oikotie Työpaikat on luotettava ja arvostettu työnantajakuvan kehittämisen kumppani. Olemme jo pitkään kulkeneet eri toimialojen asiakkaidemme rinnalla ja kehittäneet heidän sisäistä ja ulkoista työnantajakuvaansa. 

Laadukkaiden tutkimustemme ja workshopien avulla autamme asiakkaitamme rakentamaan työnantajalupausta ja työnantajakuvastrategiaa sekä kirkastamaan rekrytointiviestintäänsä.

Tarjoamme kokemuksella ja asiantuntijuudella kaikki työnantajakuvan kehittämiseen ja viestimiseen tarvittavat työkalut.

Työnantajakuvan rakentaminen on pitkäjänteistä työtä 

Työnantajakuvan rakentaminen on pitkäjänteistä työtä ja olemme kumppani, joka ymmärtää ja auttaa, mitä matkan varrella pitää tehdä. Tutkimme jatkuvasti työelämän odotuksia ja trendejä suomalaisten keskuudessa. Tutkimusdatan kautta ymmärrämme mitä työnhakijat odottavat työnantajalta ja miten siitä pitäisi viestiä. Laadukkaiden tutkimustemme ja workshopien avulla autamme asiakkaitamme rakentamaan työnantajalupausta ja työnantajakuvastrategiaa sekä kirkastamaan rekrytointiviestintäänsä.

Monikanavainen työnantajakuva- ja rekrytointiviestintä Sanoman johtavissa medioissa takaa näkyvyyden kaikille kohderyhmille. Laadukkaiden sisältöjen avulla viesti puhuttelee työnhakijoita juuri oikealla tavalla:

Työnantajakuvan valmiit konseptit auttavat työnantajia viestimään tunnetun ja arvostetun brändin puitteissa

Vastuullinen kesäduuni on Suomen suurin työnantajakuvakampanja, joka on haastanut jo työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja yhdeksän vuoden ajan. Lisäksi kampanja auttaa työnantajille viestimään kesätyöpaikoista konkreettisemmin, nuoria kiinnostavalla tavalla. Kampanjassa on mukana yli 540 työnantajaa, jotka tarjoavat vuosittain lähes 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa. Työnantajille kesätyö on ainutkertainen tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden osaajiin. Hoitamalla kesätyöasiat vastuullisesti työnantaja voi varmistaa vetovoimansa, kun kilpailu osaavasta työvoimasta kiristyy.

Vastuullinen työnantaja on Oikotie työpaikkojen luotsaama työnantajakuvan kampanja, jossa mukana olevat organisaatiot sitoutuvat edistämään kampanjan kuutta periaatetta. Vastuullinen työnantaja -kampanjassa pääsee mukaan työnantajien huippuyhteisöön, jossa tutkimme, jaamme tietoa ja esittelemme konkreettisia esimerkkejä miten vastuullisuus toteutuu työelämässä.

KKL – Nuoret odottavat työelämää innolla ja kokevat työn tärkeänä osana elämää. Ala- ja koulutusvalinnat koetaan kuitenkin vaikeina ja tietoa työelämästä sekä sen mahdollisuuksista kaivataan lisää. Kun koulu loppuu on Talous ja Nuoret TAT:in sekä Oikotie Työpaikkojen yhdessä luotsaama hanke, jonka tavoitteena on auttaa nuoria ala- ja koulutusvalinnoissa. Työnantajille, oppilaitoksille ja kokonaisille toimialoille Kun koulu loppuu on kanava tavoittaa ala- ja koulutusvalintojaan tekevät nuoret, opinto-ohjaajat sekä nuorten vanhemmat inspiroivien sisältöjen kautta.

Haluatko kuulla lisää?

Oli tarpeesi ajankohtainen rekrytointiin, organisaation kehittämiseen tai työnantajakuvaan, autamme tarpeittesi mukaan. Tilaa alla olevalla lomakkeella uutiskirjeemme tai pyydä suoraan yhteydenottoa asiantuntijaltamme!