Videot

Videossa voidaan viestiä myös yrityksen arvoista, tiimeistä, itse työstä sekä miljööstä, jossa työtä tehdään. Samalla se tekee toimialaa tunnetuksi. Kohdistamalla videon oikealle kohderyhmälle puhuttelet potentiaalisia työntekijöitä ja kehität samalla työnantajamielikuvaa.

Videolla on monia käyttötarkoituksia

Yritys- tai tehtävänkuvavideota kannattaa hyödyntää osana rekrytointia. Sillä voi olla myös tärkeä rooli rekrytointitilaisuuksissa ja messuilla, oppilaitosyhteistyössä tai vaikkapa uusien henkilöiden perehdytyksessä. Videot on mahdollista upottaa osaksi työpaikkailmoitusta tai työnantajan esittelyä Oikotiellä tai ne voivat olla osana mainontaa. Ne ovat kiinnostavaa sisältöä myös sosiaalisessa mediassa ja niitä on helppo jakaa.

Videon tuotanto

Kun sisältötoiveet ovat selvillä ja käsikirjoitus valmiina, valitaan haastateltavat ja kuvattavat yhdessä asiakkaan kanssa. Käsikirjoitus vaikuttaa paljon videon pituuteen ja kuvauspäivien määrään. Useimmiten videot kuvataan 1-2 päivässä. Jotta videosta saadaan yhtenäinen ja mielekäs tarina, sisältää se usein haastattelujen lisäksi musiikkia ja grafiikkaa. Tarvittaessa se voidaan myös spiikata. Videotuotanto sisältää aina ohjauksen, editoinnin ja äänityöt. Kuvaukset voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai Sanoman studiossa.

Oikotie Työpaikat – työnantajakuvan ammattilainen

Yritysvideo

Yritysvideon sisältö ja käsikirjoitus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Video voi olla pituudeltaan 1-3 minuuttia ja siinä voi olla useampi haastateltava tai kuvattava. Hinta sisältää suunnittelun, käsikirjoituksen, ohjauksen, editoinnin ja kevyesti animoidun grafiikan sekä useamman kuvauspäivän, jotka sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Hintaan lisätään alv.

alkaen
5 500 €

Tehtävänkuvavideo

Tehtävänkuvavideo on valmiiksi konseptoitu n. 1,5 minuuttia kestävä video, joka kuvataan yhden päivän aikana. Sen pääosassa on työntekijä, mutta samalla siinä kerrotaan myös työnantajasta. Sisältö koostuu kolmesta teemasta (pääpaino tehtävänkuvauksessa):

  • Miksi ja miten tuli ko. työnantajan palvelukseen?
  • Mitä omiin tehtäviin kuuluu? Minkälaista työ on?
  • Minkälainen työnantaja on? Millaista on olla ko. työnantajalla töissä?

Hintaan lisätään alv. 

3 500 €

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.