(Removed from publishing)

Työmaainsinööri asunto- ja toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Original publication date 9.12.2019

Haemme asunto- ja toimitilarakentamiseen Jyväskylään

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ 

"Tällä porukalla sujuu kaikennäköiset urakat."

Oletko kehittymisen paikkaa etsivä työmaiden arjen tuntija, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule työmaainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa pääset syventämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä vastaavan työnjohtajan oikeana kätenä.

Työmaainsinöörinä tehtäviisi kuuluu mm. hankkeiden laadunvarmistukseen, aikatauluihin ja kustannustenhallintaan liittyviä tehtäviä. Ylläpidät laatusuunnitelmaa, tuotat ja analysoit tietoa päätöksenteon tueksi ja huolehdit lisä- ja muutostöiden laadinnasta ja laskutuksesta. Osallistut myös työmaahankintojen toteuttamiseen ja koordinointiin.

Kattavan työnkuvan myötä sinulle kehittyy laaja-alainen asiantuntemus rakennushankkeen eri osa-alueilta. Meillä YIT:llä sinulle on tarjolla myös ison talon avarat mahdollisuudet oman urapolkusi rakentamiseen. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Menestyt tässä tehtävässä, jos olet analyyttinen, tarkka ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Opit nopeasti uutta, ja sopeudut sujuvasti muuttuviin tilanteisiin. Kynä pysyy kädessäsi, ja viestit luontevasti niin työmaan väen kuin kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Hallitset työmaan resurssipohjaisen aikataulusuunnittelun ja -ohjauksen, sekä työmaan taloudellisen valvonnan. Sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin koulutus.

Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, joten työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle sydämenasia. Työmaainsinöörinä vastuullasi voi olla samanaikaisesti useamman eri työmaan tehtäviä, ja eduksi katsomme mahdollisuuden hyödyntää omaa autoa työmaiden välillä liikuttaessa.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Toni Honkoseen, puh. 040 840 2439.

HAE TEHTÄVÄÄN 12.1.2020 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.