(Removed from publishing)

Servitör till Scandic Vasa
Scandic Vaasa

Original publication date 2.5.2019

Vi söker efter en ny medlem till Scandic Vasas team, någon som för gästerna att trivas på hotellet och känna sig som hemma. Vi erbjuder ett tillsvidarevarande kontrakt, med start ungefär i augusti, och minst 90h/3 veckor. Vill du skapa oförglömliga upplevelser? Kom med i teamet för att lyfta servicenivån till nya höjder!

Till servitörens uppgift hör att erbjuda hotellets kunder personlig service av världsklass, enligt Scandic standarder och koncept. Scandic hotellets restaurang Qvarken serverar frukost, lunch och a la carte på kvällarna. I den nya konferenceavdelningen ordnas konferencer, evenemang och fester.

Vi förväntar oss att du har tidigare arbetserfarenhet av servitörsjobb (1-3 år), utbildning inom området är inte ett krav, men ett stort plus. Du behöver hygienpass och alkoholpass i ditt arbete, samt goda språkkunskaper (svenska, finska och engelska).

Vi erbjuder dig otaliga möjligheter att utvecklas och lära dig mer, även i denna uppgift finns det möjlighet att avancera. Scandic team lever för och betjänar alltid sina kunder enligt Scandics värderingar:

  • BE A PRO: Hos oss kan du utvecklas i ditt arbete
  • BE YOU: Du är bland vänner
  • BE CARING: Vi tar hand om morgondagen
  • BE BOLD: Du kan påverka

Du håller väl med om våra värderingar? Vi intervjuar redan under ansökningsprocessen och platsen fylls så fort rätt person hittats. Arbetsförhållandet är till en början mellan arbetstagaren och Barona.