(Removed from publishing)

Markkinointipäällikkö
Helen Oy

Original publication date 2.5.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaat Helenin uusien ratkaisujen markkinoinnista: strategisesta suunnittelusta toimenpiteiden toteuttamiseen ja myynnin tukemiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen, tuotekehityksen, myynnin sekä muiden viestintä- ja markkinointiammattilaisten kanssa. Raportoit markkinointi- ja viestintäjohtajalle, mutta tärkeimmät sidosryhmäsi löytyvät liiketoiminnan puolelta.

Olet innostunut ja osaava markkinoija: sinulla on ymmärrys liiketoiminnasta sekä asiakkaista ja kykenet rakentamaan uusille ratkaisuille go-to-market suunnitelman. Tunnet tuotekehitysprosessit markkinoinnin näkökulmasta ja käännät vaivattomasti ratkaisuominaisuudet asiakashyödyiksi. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuotteiden ja palveluiden lanseerauksista, positioinnista, markkinoinnista sekä mahdollisesti myös palvelukehityksestä tai myynnistä. Olet liiketoimintalähtöinen, ymmärrät asiakasta ja tiedät, miten uudet palvelut löytävät oikeat ostajat eri myyntikanavissa. Teet mitattavaa ja tuloksellista markkinointia. Haluat olla osa tiimiä, joka tähtää korkealle ja nauttii yhdessä tekemisestä.

Tehtäviisi kuuluvat mm. 

  • Ratkaisumarkkinoinnin strateginen suunnittelu yhteistyössä muiden yksiköiden ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.
  • Uusien ratkaisujen go-to-market suunnittelu markkinoinnin näkökulmasta.
  • Olemassa olevien ratkaisujen markkinoinnin kehittäminen.
  • Tuoteominaisuuksien muuntaminen asiakashyödyiksi ja kiteyttäminen markkinointiviestiksi.
  • Markkinointiviestinnän ja kehittäminen, toteuttaminen ja sisällöntuotanto.
  • Mediaratkaisujen ja omien kanavien hyödyntäminen ja kehittäminen markkinoinnissa.
  • Tuotekehityksen, myynnin ja asiakkuuksien hoidon tuki.
  • Digitaalisten kanavien hyödyntäminen myynti- ja markkinointikanavina.
  • Ratkaisujen markkinoinnin mittarointi ja tuloksellisuus.
  • Innovatiivisten markkinointikeinojen etsiminen ja kokeilu.

Omaat tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, vahvan liiketoimintaymmärryksen sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Olet tavoitteellinen toimija ja tiimipelaaja, joka saa asiat tapahtumaan ja ihmiset innostumaan. 

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Sohvi Salmelin (p. 040 830 1168) ti 7.5. klo 10-11 ja ma 13.5. klo 12.30-14.

Haethan tehtävää Helenin sähköisen järjestelmän kautta viimeistään sunnuntaina 19.5.2019. Liitäthän hakemukseen myös CV:si sekä video-CV:n.