(Removed from publishing)

Kokeneita kirvesmiehiä Helsingin keskustaan
Värväämö

Original publication date 26.11.2018

Pääkaupunkiseudun työmaillamme on useita eri työvaiheita vailla tekijöitään.

Tarvitsemme tällä hetkellä 8 kirvesmiestä riveihimme. Etsinnässä 2 muottikirvesmiestä Espooseen sekä Vantaalle ja 4 kokenutta sisäkirvesmiestä Helsingin keskustan- uudis ja saneerautyömaille. Työt alkavat nopealla aikataululla. Käytännössä tänään haastatteluun ja huomenna työmaalle. Töiden kesto on useampi kuukausi.

Tule pistäytymään toimistollamme ja kertomaan itsestäsi kahvikupin ääressä. Katsotaan sinulle yhdessä mieluinen ja juuri sinun osaamistasi vastaava työmaa. Samalla kuulet lisää henkilöstöeduistamme ja pääset esittämään henkilökohtaisen palkkatoiveesi. Meille jokainen ammattilainen on yksilö ja haluamme maksaa asianmukaisen korvauksen hyvästä työstä.

Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä. Voit myös soittaa meille suoraan. Miska Kulju 0400 374741 tai Aleksandr Skretov 0400 305521. Sähköpostihakemukset osoitteeseen miska.kulju@varvaamo.fi tai aleksandr.skretov@varvaamo.fi

Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tinkimätöntä asennetta sekä ammattitaitoa. Oma auto ja työkalut ovat plussaa, mutta eivät toki välttämättömyys.