(Removed from publishing)

Kassatarjoilija ravintola Puroon
Palmia

Original publication date 13.11.2019
Etsimme nyt ravintola Puroon kassatarjoilijaa. Ravintola Puro sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kampissa, Sähkötalon 8. kerroksessa. Tarjoilemme arkisin aamiaista sekä buffet-lounasta.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa työskentely lounaskassalla sekä edustuskahvitusten hoitaminen. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin kello 7.00-17.00 välille. Olet kuitenkin valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8.00-10.00 ravintolapäällikkö Tiia-Riina Huotari 040 334 6132.


Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.