(Removed from publishing)

Hankintainsinöörejä korjausrakentamiseen
YIT

Original publication date 10.1.2019

Haemme korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulle

HANKINTAINSINÖÖREJÄ

Tässä tehtävässä hoidat itsenäisesti, vastuullisesti sekä yhtiön eettisten ohjeistusten mukaisesti työmaiden erikseen sovittuja hankintakokonaisuuksia. Vastaat omien aihealueiden yhteistyökumppaneiden hankinnasta ja kehittämisestä sekä huolehdit, että yrityksen tilaajavastuuasiakirjat ja taustat ovat kunnossa. Seuraat markkinatilanteita hintojen ja toimitusaikojen suhteen ja informoit muita yksiköitä. Selvität ja tutkit suunnitelma-, toteutusvaihtoehto- ja tuotteistamisratkaisuja yhteistyössä suunnittelunohjauksen, tuotannon ja tuotteistusryhmän kanssa.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut hankintatehtävistä ja haluat kehittyä työssäsi. Sinulla tulee olla rakennusalan koulutus (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri, DI tai kaupallinen koulutus), hyvät ATK-taidot sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä ja tarvittaessa opastaa muita niiden käytössä. Sinulla on mahdollisesti jo hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä ja korjausrakentamisesta. Eri aihealueiden erikoistuntemus sekä sopimusehtojen tuntemus katsotaan eduksesi.

Työskentelet työmailla pääkaupunkiseudulla, joten sinulla tulisi olla oma auto käytettävissäsi. Olet palveluhenkinen ja omaat asiakaskeskeisen ajattelutavan sekä hyvät neuvottelutaidot. Sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saila Könönen, p. 044 202 0340.

Hae tehtävään 25.1.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!