(Removed from publishing)

Hankinnan ja laadun harjoittelija
Apetit Ruoka Oy

Original publication date 14.1.2019

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun eri tehtäviin ja kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Haemme nyt Helsingin Kivikkoon sinua,

HANKINNAN JA LAADUN HARJOITTELIJA

Tehtäviisi kuuluvat Apetitin tuotteissaan käyttämien kasvisten raaka-ainespesifikaatioiden käsittely, päivittäminen, järjestäminen ja uusien hankkiminen. Osallistut myös laadunvalvontaan, tuoreiden kasvisten säilyvyyteen ja hankintaan liittyviin tehtäviin.

Toivomme sinulta meneillään olevia korkeakouluopintoja elintarviketieteiden, hankintatoimen tai niitä läheisesti sivuavien kaupallisten/teknisten aineiden alalta vähintään 2 vuotta / yli 90 op. Pystyt analysoimaan ja erottamaan tiedosta oleelliset asiat sekä kiteyttämään havaintosi kirjalliseen muotoon. Pystyt myös tuottamaan toimintoja kuvaavaa tekstiä ja kaavioita sekä hahmottamaan liiketoimintaprosessien kulkua.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja näköalan hankinnan ja laadun kehittämiseen sekä osallistumismahdollisuuden operatiiviseen hankintatyöhön. Laadunhallinnassa pääset osallistumaan tuotantotilassa tehtävään laadunvalvontaan, pakkausmateriaalien testaukseen ja säilyvyyskokeiden järjestämiseen. Saat myös mahdollisuuden toteuttaa hankinta- ja laadunhallintatoimen teorioita käytännössä. Lisäksi harjoittelijoilla on yhteisiä tapaamisia, joissa tutustutaan toisiin harjoittelijoihin ja Apetitin eri toimintoihin. Harjoittelun ajankohta on 14.5-17.8.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.