Varma logo

Varma - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja. Huolehdimme yksityisten yrittäjien ja työntekijöiden lakisääteisestä työeläketurvasta. Yritykset ottavat TyEL-vakuutuksen työntekijöilleen, ja yrittäjät vakuuttavat itsensä YEL-vakuutuksella. Vastaamme noin 900 000 työntekijän, yrittäjän ja eläkkeensaajan eläketurvasta.

Eläkemaksuina kerätyt varat sijoitamme tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten. Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Sijoitamme pääasiassa korko-, osake- ja kiinteistösijoituksiin sekä hedgerahastosijoituksiin. Kiinteistösijoittajana panostamme laadukkaiden toimitilojen ja vuokra-asuntojen tarjoamiseen kasvukeskuksissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös yritysrahoitusta.

Työkyvyttömyysriskin hallinnan palvelumme auttavat Varman asiakasyrityksiä säästämään eläkekustannuksissa ja henkilöasiakkaita jatkamaan työelämässä työkykyisinä.

Varma on keskinäinen yhtiö, jonka omistavat yritys- ja yrittäjäasiakkaamme sekä vakuutetut työntekijät. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Salmisaaressa, ja asiakkuuspäälliköiden verkostomme kattaa lähes koko maan. Meitä varmalaisia on noin 600.

Varmassa pääset mukaan ketteryysmatkalle kokeilemaan uusia työn tekemisen tapoja monipuolisten tehtävien parissa. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti toimintaamme – ilolla ja intohimolla!

Varmassa sinua odottaa värikäs joukko persoonallisia ja osaavia asiantuntijoita ja me uskommekin, että olet parhaimmillasi omana itsenäsi. Haluamme olla monimuotoinen ja erilaisuutta arvostava työpaikka. Varma on syrjinnästä vapaa työpaikka, jossa kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme arvostavasti. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten hyvinvoinnista, osaamisesta sekä yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat luottamus, ketteryys ja vastuunkantajuus. Työtä voit tehdä toimistollamme Salmisaaressa tai etänä, eli siellä missä sinulle on parasta. Varma on esteetön työpaikka.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358102440
  • Käyntiosoite Salmisaarenranta 11, 00180, Helsinki
  • Postiosoite PL 1, 00098, Helen
  • Työnantajan verkkosivut varma.fi

Tutustu työnantajaan Varma

Avoimet työpaikat
Varma on KVY jonka päätoimiala on Lakisääteinen työeläkevakuutus. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 8 367 129,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite SALMISAARENRANTA 11, 00180, HELSINKI. Varma käyttää y-tunnusta 0533297-9. Työnantajalla on tällä hetkellä 5 avointa työpaikkaa Oikotiellä.