Ilmarinen logo

Ilmarinen - Tietoa työnantajasta

Ilmarinen

Tietoa työnantajasta

Tule rakentamaan kanssamme parempaa työelämää

Ura Ilmarisessa on mahdollisuus visioida rohkeasti sekä luoda ja kokea parempaa työelämää. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen työeläketurvasta ja se on iso vastuu. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Haluamme, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa jokainen pystyy vaikuttamaan työnsä suuntaan. Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja jaettua johtajuutta. Olemme joukkue, jonka arvo ja arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri.

Ilmarisessa on tarjolla laaja kirjo töitä ja urapolkuja. Tekijöitä löytyy joka lähtöön: ammattiosaajasta tohtoriin. Panostamme myös osaamisen kehittämiseen – loput on itsestä kiinni. Tuemme nuorten pääsyä työelämään mm. tarjoamalla kymmeniä kesätyöpaikkoja.

Toimistomme on kätevien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Työmatkaliikkujat kipaisevat meillä pyöräparkin ja suihkun kautta hommiin. Ympäristösertifioidulta toimistoltamme löydät monenlaisia tiloja työskentelyyn. Tiesitkö, että toimitalossamme on myös mainiot liikuntatilat? Etätyöskentely tuo joustoa elämään.

Olemme vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

  • Puhelin +3581028411
  • Käyntiosoite Porkkalankatu 1, 00018, Ilmarinen
  • Postiosoite Porkkalankatu 1, 00018, Ilmarinen
  • Työnantajan verkkosivut ilmarinen.fi

Tutustu työnantajaan Ilmarinen

Avoimet työpaikat
Ilmarinen on KVY jonka päätoimiala on Lakisääteinen työeläkevakuutus. Työnantajan kotipaikka on Ilmarinen ja käyntiosoite PORKKALANKATU 1, 00018, ILMARINEN. Ilmarinen käyttää y-tunnusta 0107638-1.