Vastuullinen työnantaja -kampanjan starttiwebinaari 2022

Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjan kausi 2022 startattiin webinaarilla, jonka teemana oli "Ihminen johtamisen keskiössä". Moderni, tulevaisuuden johtajuus eroaa hierarkisesta ja autoritäärisestä johtamistavasta. Ihmiskeskeinen näkökulma haastaa johtajat ja esihenkilöt tarkastelemaan omia toimintatapojaan sekä alitajuisia ennakkokäsityksiään. 

Lue täältä koosteartikkeli webinaarista! 

Webinaarissa mukana olivat:

Inklusiivista Iida Nalli jakoi mainoita vinkkejä monimuotoisuuden ja diversiteetin merkityksestä sekä askelmerkit inklusiivisen johtamisen oppimismatkalle. 

FIBSistä Veera Iija ja Includia Leadershipin Jonna Louvrier puhuivat monimuotoisuusjohtamisen tilasta Suomessa ja monimuotoisuusarvioinnin työkalusta.

SOL Palveluista Nina Laurila kertoi luottamuksen kulttuurin rakentamisesta SOL Palveluissa ja antoi vinkit kansainvälisen tiimin johtamiseen.

Oikotien kampanjapäällikkö Hanna Auvinen ja Puutarhamyymälä Muhevaisen osakas Tuuli Järvinen keskustelivat lopuksi vastuullisesta esihenkilötyöstä ja kuultiin, miten Muhevaisella on hyödynnetty Vastuullinen työnantaja -tutkimusta.

Katso webinaaritallenne: