Työnantajakuva

Tilastokeskus: Vlogaus workshopin avulla videoiden hyödyntäminen viestinnässä

12.6.2018 klo 9:21

Tilastokeskuksen vlogausworkshopissa perehdyttiin videokuvauksen teknisiin asioihin, videolla esiintymiseen ja vlogin sisällön suunnitteluun.

Vlogausworkshop järjestettiin Sanomatalossa maaliskuussa 2018.

Päivän sisältö oli jaettu kolmeen osioon, joissa saimme opastusta muun muassa kuvauksen teknisiin asioihin, videolla esiintymiseen ja vlogin sisällön suunnitteluun, kertoo Tilastokeskuksen HRD Manager Sara Tolkki.

Vlogausworkshopissa opittiin uutta

Päivä oli kokonaisuudessaan kattava ja kolmen vlogaus-ammattilaisen johdolla jokainen pääsi konkreettisesti kokeilemaan vlogin suunnittelua ja kuvaamista. Päivän lopuksi omista vlogeista sai myös rehellistä ja kannustavaa palautetta. 

Oikotien kanssa onnistuimme tavoitteessamme!

Tavoitteenamme oli ennen kaikkea madaltaa kynnystä käyttää videoita omassa työssä. Vlogien avulla voimme elävöittää niin Tilastokeskuksen sisäistä kuin ulkoistakin viestintää. Tilastokeskuksessa vlogeja voidaan hyödyntää esim. tilastojulkistusten, sisäisten ohjeiden ja työhyvinvointiasioiden viestinnässä, pohtii Sara Tolkki.

Jo yhden päivän aikana rohkeus lähteä viestimään videon kautta kehittyi, ja heti seuraavalla viikolla Tilastokeskuksen Instagramissa kerrottiin tilastojulkistuksen sisällöstä videon kautta.

Aiempien kokemusten perusteella Oikotien ihmiset ovat kokeneita ammattilaisia, joiden innostuksen myötä myös muut lähtevät rohkeasti oppimaan uutta.

Haluatko kuulla lisää workshopeista?

Oli tarpeesi ajankohtainen rekrytointiin, organisaation kehittämiseen tai työnantajakuvaan, autamme tarpeittesi mukaan. Tilaa alla olevalla lomakkeella uutiskirjeemme tai pyydä suoraan yhteydenottoa asiantuntijaltamme!