Rekrytoija, Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 6.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme roolin, jossa sinulla on mahdollisuus tuoda esiin uusia ideoita ja vahvistaa organisaatiomme houkuttelevuutta työnantajana. Tämä tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kasvaa ja kehittää organisaatiota omalla osaamisellasi.

Työsuhteen tiedot

Kyseessä on määräaikainen, 67 kuukauden vanhempainvapaan sijaisuus tammikuun 2025 alusta kesä-heinäkuun taitteeseen, aloitus sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti (vaatimusryhmä 5), sisältäen mahdolliset henkilökohtaiset ja tehtäväkohtaiset lisät, jolloin tuntipalkka on 14,42 €19,64 euroa kokemuksesta riippuen. Työ on osa-aikainen, ja viikoittainen työaika (2030 tuntia) vaihtelee tehtävien laajuuden ja ajankohtien mukaisesti.

Tuleva työpaikkasi, Pelastusarmeijan Suomen ja Viron territorion Päämaja, sijaitsee Helsingin keskustassa Uudenmaankadulla. Päämaja vastaa keskitetysti territorion taloushallinnosta, viestinnästä ja tiedottamisesta, markkinoinnista ja varainhankinnasta sekä henkilöstöhallinnosta ja koulutuksesta. Tämän lisäksi päämajasta käsin tuetaan osastojen ja sosiaalisen työn sekä myymälöiden esihenkilöitä heidän työssään. Roolissasi liityt henkilöstösektorin tiimiin, jossa työskentelet yhdessä tulevan esihenkilösi henkilöstöjohtajan, palkkahallinnon koordinaattorin ja henkilöstöasiantuntijan kanssa.

Käytössämme on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus.

Tehtävänkuva

- Roolissasi pääset kehittämään uusia toimintatapoja ja tukemaan esihenkilöitä rekrytoinnin eri vaiheissa. Työsi tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa työnantajamielikuvaa innovatiivisilla ratkaisuilla ja toteuttaa osallistavia toimintamalleja. Tehtävä on aidosti mielenkiintoinen ja tarjoaa tilaa luovuudelle.

Keskeiset tehtävät:

- Rekrytointijärjestelmän (Teamtailor) pääkäyttäjänä toimiminen ja esihenkilöiden tuki rekrytointiprosessin eri vaiheissa
- Työnantajamielikuvan monipuolinen vahvistaminen
- Rekrytointikäytäntöjen kehittäminen
- Rekrytoitujen työntekijöiden haastattelut ja lähtevien työntekijöiden haastattelut
- Verkostojen luominen ja yhteistyön kehittäminen Pelastusarmeijan eri toimialojen välillä
- Esihenkilöiden tuki rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan vahvistamisen kysymyksissä

Millaista henkilöä haemme?

- Tehtävä sopii henkilölle, joka haluaa laajentaa osaamistaan rekrytoinnin parissa. Sinulla voi olla kaupallisen, viestinnän tai henkilöstöhallinnon koulutusta tai osaamista. Tehtävä voi sopia myös opintojen loppuvaiheessa olevalle hakijalle.

- Etsimme innostunutta rekrytoinnin ja työnantajakuvan edistäjää, joka ymmärtää niiden strategisen merkityksen organisaatiolle. Erinomainen suullinen ja kirjallinen viestintätaito on välttämätöntä, sillä työssäsi ohjaat ja kannustat sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin.

- Olet valmis esiintymään erilaisissa tilanteissa sekä viestimään rohkeasti esihenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Näet keskeneräiset asiat mahdollisuuksina ja viet työtäsi eteenpäin määrätietoisesti sisäisissä verkostoissa sukkuloiden, myös muuttuvissa tilanteissa. Olet taitava luomaan ja ylläpitämään yhteistyöverkostoja.

- Sinulla tulee olla vahva tietotekninen osaaminen, joka mahdollistaa laadukkaan materiaalin tuottamisen eri tarpeisiin. Sosiaalisen median tuntemus on eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme merkityksellisen työn kansainvälisessä, arvopohjaisessa kristillisessä hyväntekeväisyysjärjestössä. Työsi on monipuolista ja innostavaa, ja saat organisaation ja esihenkilösi laajan tuen sekä mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Panostamme hyvään perehdytykseen ja jatkuvaan oppimiseen, jotka tukevat menestystäsi tehtävässä. Lisäksi tarjoamme hyvinvointiasi tukevat edut, kuten ePassin, jota voit käyttää liikuntaan, kulttuuriin tai muuhun hyvinvointiin sekä työmatkoihin, työterveyshuollon ja iCare secondhand -myymälöiden työntekijäalennuksen ja neljä palkallista koulutuspäivää vuodessa ym. henkilökuntaetuja.

Näin haet

Jätä CV ja avoin hakemuksesi viimeistään 6.11.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Käymme läpi hakemuksia ja voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Henkilöstöjohtaja Marja-Liisa Mäkelä, puh. +358 40 905 1071

"Odotan innolla, että saan toivottaa uuden tiimiläisen tervetulleeksi kehittämään Pelastusarmeijan rekrytointikäytänteitä ja hyvää työnantajamielikuvaa!" Marja-Liisa Mäkelä
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.pelastusarmeija.fi/jobs/5069018-rekrytoija