Aluepäällikkö (asiakkuudet) Helsingin Työelämäpal, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meitä mehiläisiä yhdistää yksi asia - meillä on työelämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisen Työelämäpalveluihin haetaan asiakkuuksien johtamisen moniosaajaa, aluepäällikköä, vastaamaan Helsingin alueen asiakkuuksista.

Aluepäällikkönä vastaat Helsingin alueen työterveysasiakkuuksista - asiakaspysyvyydestä, asiakastyytyväisyydestä, asiakkuuksien kehittämisestä sekä kannattavuudesta ja lisämyynnistä edellisen aluepäällikön siirtyessä uusiin haasteisiin. Aluepäällikkönä johdat myös reilun 10 hengen asiakkuuspäällikkötiimiä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää monipuolista kokemusta erityisesti keskisuurten asiakkuuksien johtamisesta kannattavuudesta huolehtien, kykyä rakentaa ja kehittää luottamuksellisia B2B-asiakassuhteita sekä kokemusta asiantuntijatiimin johtamisesta esihenkilöroolissa. Viestintätaitosi ovat erinomaiset ja sinulla on kokemusta vaativista neuvottelutilanteista.

Oman tiimin johtamisen ja asiakkuuksien johtamisen lisäksi omaat kyvyn toimia osana valtakunnallista asiakkuuksien organisaatiota. Sinulla on loistavat verkostojohtamisen taidot ja tulet toimeen erilaisten moniammatillisten tiimien ja kollegoiden kanssa. Aluepäällikön roolissa omaat myös hyvät analyyttiset taidot ja kyvyn tulkita ja rakentaa erilaisia raportteja ja analyyseja.

Mehiläisessä on vahva tekemisen kulttuuri. Aluepäällikön tehtävässä menestyy henkilö, joka on valmis käärimään hihat ja laittamaan itsensä likoon, omaa tiimiään sparraten ja toimintaa jatkuvasti kehittäen. Olet innostava ja energinen sekä työotteeltasi tavoitteellinen ja määrätietoinen. Tukenasi sinulla on monipuolisella osaamisella ja kokemuksella varustettu asiakkuuspäällikkötiimi sekä muut yksiköiden asiantuntijat. Alueesi yksiköt ovat Töölö, Forum, Ympyrätalo, Helsinginkatu ja Bulevardi.

Pääset mukaan Suomen johtavan terveys- ja sosiaalipalveluyrityksen kehitykseen ja kasvuun. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle ammattitaitoisen organisaation tuen ja huippukollegat sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen. Tehtävässä raportoit Helsingin Työelämäpalveluiden johtajalle.

Kokemus yksityisestä terveydenhuollosta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää yliopisto- tai korkeakoulututkintoa ja arvostamme analyyttista työskentelyotetta sekä kykyä johtaa toimintaa tiedolla, ihmisläheistä otetta unohtamatta. Suomen kielen lisäksi sinulla on hyvät englannin kielen taidot ja ruotsin osaaminen luetaan vahvuudeksi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä:
Aluepäällikkö Hanne Lehtinen
hanne.lehtinen@mehilainen.fi
040 6682260
pe 4.10. klo 11-13
ma 7.10. klo 10-12
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Pohjoinen-Hesperiankatu/Aluepllikk--asiakkuudet--Helsingin-Tyelmpalveluihin_R0033087/apply