Keikkaileva haalaaja/rakennusapulainen, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko innokas opiskelija, joka haluaa hankkia arvokasta työkokemusta? Vai etsitkö kenties lisätyötä muiden menojesi rinnalle? ME ETSIMME SINUA! Tarjoamme keikkaluontoista työnkuvaa asiakasyrityksessämme!
Edellytykset:

Voimassa oleva työturvallisuuskortti
Hyvä fyysinen kunto
Reipas ja positiivinen asenne
(B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi)

Mitä tarjoamme sinulle?

Mahdollisuuden kerryttää kokemusta käytännön ympäristössä
Joustavat työajat, jotka sopivat opiskelujen tai muiden menojen oheen
Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan

Haastattelut ja valinta: Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis aikaile - lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!
Hae paikkaa sivun alareunassa olevan painikkeen kautta.
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa:
Saana Magga
saana.magga@henkilostoasiantuntijat.fi
040 537 7336 (Arkisin 9-14)
Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut. Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Työterveys Laineen kautta. Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!

Lisätietoa meistä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://twitter.com/henkilostoasiat/https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=635&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol