Linjanhoitaja puuteollisuuteen, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme linjanhoitajaa Loimaalle!

Tässä tehtävässä pääset osaksi kotimaisen laatuparketin valmistusketjua! Vastaat itsenäisesti linjaston kokonaisvaltaisesta hoidosta ja linjan hoito- ja valvontatehtävien lisäksi työnkuvaasi kuuluu mm. parketin liimaukseen ja hiontaan liittyviä tehtäviä sekä CNC-koneen käyttöä.

Etsimme tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Toivomme, että tuot mukanasi reippaan ja omatoimisen asenteen sekä aiempaa tuotantotyökokemusta. Linja pyörii kahdessa vuorossa, joten olethan valmis 2-vuorotyöhön? Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena Eezyn kautta, jonka jälkeen työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Viihdytkö tarkassa ja itsenäisessä työssä? Oletko halukas oppimaan uutta? Jätä pian hakemus tai kysy lisää tehtävästä! Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Me Eezyllä haluamme Sinut töihin!

Eezy Loimaa

040 771 9090 Riikka
loimaa.eezy@eezy.fi

www.eezy.fi
Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/568501846