Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö, Liikenneturva
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 5699,05€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule uudistamaan Liikenneturvan hallintoyksikköä, jossa on käynnissä muutosvaihe eläköitymisten myötä. Tehtävässäsi pääset muokkaamaan yksikön toimintaa, etsimään uusia yhteistyökumppaneita ja ratkaisuja sekä uudelleenorganisoimaan tehtäviä.

Toimenkuvasi

Johdat Liikenneturvan talous- ja henkilöstöhallintoa. Vastaat talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien sujuvuudesta, suunnittelusta ja raportoinnista. Valmistelet keskusjärjestön talousarvion ja tilinpäätöksen sekä osallistut Liikenneturvan valtionapuprosessiin. Tuet esihenkilöitä talouden suunnittelussa.

Vastaat henkilöstöhallinnon järjestämisestä ja työsuhteiden elinkaareen liittyvästä hallinnosta. Osallistut rekrytointeihin ja perehdytykseen. Tuet muuta johtoa työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin liittyvissä asioissa. Tarpeen tullen sinulla on kykyä auttaa esihenkilöitä myös haastavien tilanteiden ratkaisemisessa.

Osallistut koko organisaation johtamiseen johtoryhmän jäsenenä.

Edellytykset

Menestyminen tehtävässä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.
Odotamme sinulta osaamista talous- ja henkilöstöhallinnon johtamisesta sekä kokemusta esihenkilötyöstä. Osaat hyödyntää ulkopuolisia palveluntarjoajia, kilpailuttaa ja ostaa palveluja. Tähän sinulla on jo käytössäsi valmiita yhteistyöverkostoja.

Työhyvinvoinnin kehittäminen on osa vastuitasi. Hyvä esihenkilötyö on sinulle tärkeää. Lisäksi toivomme, että sinulla on kiinnostusta edistää henkilöstön osaamista ja ammatillista kehittymistä ja tätä tukevia prosesseja.

Tehtävässä tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Hyödyt myös englannin ja ruotsin kielen taidosta.

Kokemus järjestö- ja yhdistystoiminnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn suomalaisen tieliikenteen turvallisuuden edistäjänä.

Toimipaikkasi on Helsingin Kannelmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan kupeessa. Liikenneturvassa on mahdollisuus myös laajaan etätyöskentelyyn talon linjauksen mukaisesti. Esihenkilönä ymmärrät myös läsnätyön merkityksen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Tehtävän palkka on 5 699,05 euroa ja mahdolliset henkilökohtaiset lisät.

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen viimeistään 7.10.2024 klo 16.00 sähköpostilla kirjaamo@liikenneturva.fi ja laita otsikkokenttään merkintä hallinto- ja henkilöstöpäällikkö.

Voit lukea tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme henkilötietojasi työn haun yhteydessä: https://www.liikenneturva.fi/tietosuoja/#tyonhakijarekisteri

Hae työpaikkaa osoitteesta