Keittiöpäällikkö, Gaijin, W-Restaurants Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Upealla paikalla Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa sijaitsevassa ravintola Gaijinissa modernit maut yhdistyvät rohkeasti Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan perinteisiin aromeihin.

Keittiöpäällikkö tulee johtamaan keittiön operatiivisia toimintoja, alan ammattilaisista koostuvaa huippuosaajien joukkoamme sekä toimimaan mielenkiintoisessa roolissa tulosvastuullisena ravintolayksikön toiminnan kehittäjänä ja kapteenina.

Edellytämme hakijalta vahvaa, vähintään viiden vuoden kokemusta esihenkilötyöstä, tai kahden vuoden kokemusta vastaavista päällikkötehtävistä, laajaa ammattitaitoa, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä jämäkkää asennetta. Arvostamme kykyä johtaa esimerkillä, halua kehittää toimintaamme ja tietysti palavaa intohimoa ruokaa kohtaan. Erinomainen gastronominen osaaminen, tietotaito alan tunnusluvuista ja henkilöstöpuolen tuntemus ovat perusedellytyksiä hoitaa tarjolla olevaa pestiä. Työkielemme on keittiössä englanti (suomen kielen taidosta on etua, mutta se ei ole edellytys tehtävään hakemiselle).

Tähtäämme kasvuun, joten tehtävään valittavalla henkilöllä on tulevaisuudessa hyvä mahdollisuus rakentaa urapolkua yrityksemme sisällä myös muihin korkean profiilin työtehtäviin.

TARJOAMME SINULLE

Monipuolisen työympäristön vakaalla henkilöstöpohjalla
 3600 4000€ kuukausipalkan, kokemuksesi mukaan
 Mahdollisuuden ravinto- ja puhelinetuun osana sopimusta
 Henkilöstöedut, jotka ylläpitävät henkilökuntamme hyvinvointia ja tukevat ammatillisessa kehityksessä
 Vahvan taustaorganisaation tuen ja aktiivisen oppimisen yhteistyökumppaneidemme kanssa.
 Alennukset sisarravintoloissamme ja konsernin muissa ravintoloissa

Voisitko sinä olla etsimämme henkilö? Jos koet vastauksen olevan kyllä, niin odotamme innolla yhteydenottoasi! Hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen work@w-restaurants.fi. Haku päättyy 15.10.2024, mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemus kannattaa siis lähettää mahdollisimman pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/bw-restaurants-keittiopaallikko-gaijin-sdsuu-18574093