Myyjä Sale Hetteenmäki, Kajaani, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
KAJAANI

Sale Hetteenmäki on kuin kyläkauppa lähellä Kajaanin keskustaa.

Etsimme joukkoomme iloista ja energistä MYYJÄÄ.
Tehtävä vakituinen ja työaika on vähintään keskimäärin 18/vko.
Työ sisältää aamu-, päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa.

Työskentely "kyläkaupassamme" on hyvin palkitsevaa. Pääset toteuttamaan omaa asiakaspalveluasi vakioasiakkaiden parissa. Työhön kuuluu monipuolisia erilaisia kaupan työtehtäviä, kassapalvelusta sosiaalisen median käyttöön. Työntekijämme varmistavat, että asiakkaamme haluavat tulla tekemään seuraavankin rennon kauppareissun meille.

Etsimme Sinua, joka olet iloinen ja reipas persoona ja uskallat työskennellä yksin erilaisissa tilanteissa, myös silloin kun apu ei ole heti saatavilla. Aiempaa kaupallista kokemusta sinun ei tarvitse omistaa, vaan halua auttaa asiakkaita onnistuneeseen ostosreissuun. Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä työssä. Meidän työyhteisömme tiimihenki on vertaansa vailla ja tulet nauttimaan työskentelystä meillä.

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Palkka perustuu kaupan alan työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 10,68-14,16€/tunti + ilta-, lauantai- ja sunnuntai -lisät. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1€/tehty työtunti.

Lisätietoja: apulaismyymäläpäällikkö Sanna Leinonen ja/tai myymäläpäällikkö Maarit Leiviskä 010 76 36701.
Hae viimeistään 29.9.2024 mennessä.

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2023 oli 262 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SALE-HETTEENMKI/Myyj-Sale-Hetteenmki--Kajaani_R-29329