Sosiaaliohjaaja, Vammaispalvelut, Salo, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vammaispalvelun sosiaaliohjaajan tehtävä sisältää vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaiset asiakasprosessit ja palveluiden järjestämisen. Tehtäviin kuuluu vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden palvelutarpeen arviointityöskentely ja päätöksenteko, sekä kokonaisuudessaan asiakkaita koskeva sosiaalityö. Tehtävään liittyy myös monialainen yhteistyö eri verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa. Työhön sisältyy lausuntojen ja selvitysten laatimista, sekä ohjausta ja neuvontaa.

Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, joka edellyttää kykyä itsenäiseen harkintaan, päätöksentekoon ja työhön kuuluvien lakien hallintaa. Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä pari - ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön.

Tehtävä edellyttää myös asiakaslähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä, aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Auton käyttö on välttämätöntä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tarjoamme Varsinais-Suomen hyvinvointialueella hyvät ja kehittyvät rakenteet, joihon pääset myös itse vaikuttamaan. Tarjoamme perehdytyksen sekä esihenkilöiden ja kollegoiden vahvan tuen. Työssä on mahdollisuus etätyöhön ja työvälineet ovat toimivat. Toimipiste sijaitsee Salon kaupungintalolla (Tehdaskatu 2), hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta työhön kuuluu olennaisena osana kotikäynnit asiakkaiden luona Salo-Somero palvelualueella.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-887-24/fi_FI