Myyjä / Esihenkilön sijainen, Osuuskauppa Hämeenmaa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hämeenmaan sisälle mahtuu monia uskomattomia uratarinoita, ehkä yksi tulevista tarinoista voi olla sinun?

Haemme Sale Jyränköön MYYJÄÄ / Esihenkilön sijaista määräaikaiseen kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen. Määräaikaisuus on sijaisuus ja kestää vuoden loppuun asti.

Työtehtävissäsi vastaat kokonaisvaltaisesti myymälän toiminnoista ja henkilöstöstä yhdessä myymäläpäällikön Tiinan kanssa eli toimit ns. päällikön kakkosena. Toimit myymäläpäällikön työparina ja sijaisena hänen tehdessä töitä toisessa yksikössä sekä lomien ja vapaiden aikana, joten sinun tulee olla rohkeutta ja halua ottaa vastuuta!

Odotamme, että haluat kehittyä työssäsi, tartut toimeen tilanteessa kuin tilanteessa ja olet tiimipelaaja. Olet positiivisella asenteella varustettu kaupan moniosaaja, joka on innokas oppimaan uutta ja ottaa asioista myös oma-aloitteisesti selvää.

Tuloshakuisuus, suunnitelmallisuus, tarkkuus ja hyvä paineensietokyky ovat sinulle luontaisia piirteitä. Sinulla tulee olla valmius työskennellä myymälän eri tehtävissä sekä eri työvuoroissa kaupan aukiolojen puitteissa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Me voimme tarjota sinulle paljon enemmän kuin pelkän työpaikan, nimittäin mahdollisuuden edetä omalla urapolullasi. Kannustamme sinua kehittymään ja oppimaan uutta, ja jos näytät kyntesi, on sinulla loistava mahdollisuus edetä urallasi. Tämän lisäksi saat paikan mukavassa työryhmässä ja olet oikeutettu Osuuskauppa Hämeenmaan ja S-ryhmän laajoihin henkilöstöetuihin.

Hämeenmaan työntekijänä olet oikeutettu saamaan alennusta S-ryhmän ravintoloista ja ABC:ltä -25% loppusummasta, S-ryhmän myymälöistä jopa -15%, autopesuista -50%, Prisman käyttötavaroista -15% ja PALJON muuta! Eduista voit lukea lisää osoitteesta: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Hämeenmaalta saat myös mm. maksuttomat ja kattavat työterveyspalvelut, sekä työjalkine-edun vuosittain! Isolla talolla on myös ison talon edut!

Nyt on sinun aikasi hakea!

Hakuaika päättyy 14.7.2024 tai heti sopivan ehdokkaan löydyttyä - joten ole nopea!

Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun alussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa viikoilla 24-25 vt. marketpäällikkö Tiina Hyväri p. 041 732 4170 ja viikoilla 26-28 ryhmäpäällikkö Erja Kaila, erja.kaila@sok.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SALE-JYRNK/Myyj---Esihenkiln-sijainen--Sale-Jyrnk--Osuuskauppa-Hmeenmaa_R-28263