KESÄTYÖ 2024: Myyjä, Osuuskauppa Arina
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
UTAJÄRVI

Get A Job! Tuukko meille kesätyöntekijäksi Sale UtajärvelleMYYJÄKSI

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen myyjää 10 h/viikko Sale Utajärven reippaaseen työporukkaan, osaavien ammattilaisten seuraan. Työvuoroja on kaupan kaikkina aukioloaikoina, joten edellytämme sinulta joustavuutta työskennellä myös aamu ja päivävuoroissa. Aloitus toukokuussa ja määräaikaisuus kestää elokuun loppuun saakka.

Sale on paikka ruokakaupan moniosaajalle, joka on valmis työskentelemään myös ajoittain yksin. Perehdytämme sinut kuitenkin kattavasti ennen tätä. Etsimme täysi-ikäistä myyjää.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit, hyvän yhteishengen sekä laaja-alaiset työtehtävät. Henkilökohtaisen perehdytyksen jälkeen työpäivääsi voi kuulua mm. Omistajien palvelua ja opastamista ja kassalla työskentelyä, hyllyttämistä, kuorman purkua sekä muita Sale-myymälän monipuolisia työtehtäviä.

Saat Suomen parhaiksi kehutut työpaikkaedut, mm.
- Arinan ja koko S-ryhmän ylivoimaiset henkilökuntaedut
- erinomaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet
- palkan päälle tulospalkkion, jopa 1,30e per tehty työtunti
- kattavammat työterveyspalvelut
- ja työntekijämme ovat myös vakuutettu työajan ulkopuolella!

Sinussa etsimme iloista, innostavaa ja aktiivista mieltä, tavoitteellisuutta, palveluhenkisyyttä sekä rohkean ja vastuullisen tiimipelaajan taitoja. Pidät marketkaupassa toistuvista rutiineista, mutta pystyt mukautumaan myös arjen muuttuviin tilanteisiin ja fyysiseen työhön. Lisäksi odotamme, että pystyt työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa, kaikkina kaupan aukioloaikoina, arkena ja pyhänä.

Hae heti tai viimeistään 5.5.2024. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä ja työt aloitetaan mahdollisimman nopeasti. Arina.fi työpaikat avoimet työpaikat.

Lisätietoa työtehtävästä antaa:
Myymäläpäällikkö Niina-Maria Hietamäki
p. 044 788 6426
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SALE-UTAJRVI/KESTY-2024--Myyj--Sale-Utajrvi--Osuuskauppa-Arina_R-27739