Parturi-kampaaja, Cutters Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osa nopeasti kasvavaa Cutters-perhettä? Etsimme niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen!

Cutters syntyi halusta tehdä asioita paremmin niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin näkökulmasta. Asiakkaille halusimme tarjota laadukasta hiustenleikkuuta kohtuullisessa ajassa. Työntekijöille halusimme tarjota mahdollisuuden keskittyä nimenomaan hiusten leikkaamiseen, eli:

- Palkkatyön, johon sisältyy reilu peruspalkka ja motivoiva bonusjärjestelmä (maksamme TES:n mukaista peruspalkkaa lisineen sekä Cuttersin oman bonusjärjestelmän mukaista bonuspalkkaa).
- Työvälineet ja joustavat työajat
- Mahdollisuuden toimia ympäristössä, jossa ei ole väriaineita ja kemikaaleja
- Turvallisen työpaikan ja esimiesten sekä johdon jatkuvan tuen
- Hyvät ura- ja kehitysmahdollisuudet sekä Suomessa että kansainvälisesti kasvavassa yrityksessä

Cuttersilla pääset työskentelemään osana taitavaa tiimiä (asiakaspalautekeskiarvo 9,2/10) työpaikalla, missä kaikkia kohdellaan reilusti ja oikeudenmukaisesti (työntekijätyytyväisyys 3,7/4). Salonkimme sijaitsevat isoissa kauppakeskuksissa, joten asiakkaita riittää! Etsimme nyt joukkomme positiivista parturikampaajaa, joka suhtautuu intohimoisesti parturikampaajan ammattiin ja laittaa aina asiakkaan etusijalle. Jos olet:

- Koulutettu kampaamoalan ammattilainen
- Asiakaspalveluhenkinen ja ahkera tiimipelaaja
- Vastuuntuntoinen ja kehitysmyönteinen työntekijä

niin laita hakemus! Työkielinä käytät sujuvasti suomea tai englantia. Cutters-perhe kasvaa jatkuvasti niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja haluamme olla alan edelläkävijöitä. Cuttersilla viihtyy varmasti jos motivoituu uusista haasteista ja on tietoinen viimeisimmistä trendeistä. Jos kiinnostuit tehtävästä niin lähetä suoraan työhakemus oheisesta linkistä tai ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää. Työn aloitus on sovittavissa. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.

Mikä on Cutters?

Cut Hair - Cut Time - Cut Cost

Cutters on tällä hetkellä Pohjoismaiden innovatiivisin ja nopeimmin kasvava parturikampaamokonsepti. Cuttersilla emme tee eroa asiakkaiden välillä vaan tarjoamme kaikille asiakkaille hiustenleikkuun samaan hintaan. Käytämme päivittäisessä työssämme digitalisaation ja uusimman teknologian mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Ahkerille ja intohimoisille persoonille on Cuttersissa loistavat tulevaisuuden mahdollisuudet, koska Cuttersilla on kunnianhimoiset kasvutavoitteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin lähetä suoraan työhakemus oheisesta linkistä tai ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää. Työn aloitus on sovittavissa. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.

Akipekka Ikonen
Cutters Finland

P +358 406475219
E akipekka.ikonen@cutters.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:akipekka.ikonen@cutters.fi