Puhelinmyyjä, VS-Yrityspalvelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö työtä jolla hyvä tarkoitus? Lähde mukaan keräämään varoja nuorison ehkäisevän päihdetyön tukemiseksi ja liity mukaan voittajien tiimiin! Nyt voit ansaita ja samalla tehdä hyvää Suomen nuorison hyväksi. Me etsimme nyt uusia varainhankkijoita v. 2016 asti käynnissä olleeseen nuorison ehkäisevän päihdetyöhön eli Freestyle-kampanjaan.

Työtä tehdään puhelimitse Helsingin Mellunmäen toimistolta (joka aivan Metroaseman läheisyydessä) ja tarpeen tullen voit soittaa myös etänä. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi avun, työntekovälineet toimistolla tehtävään työhön, koulutuksen ja jatkuvan tuen. Me soitamme Leaddesk-soitto-ohjelman kautta ja meillä on tarvittavat asiakastiedot.

Työvuorot ovat 6:n tunnin mittaisia ja töitä tehdään ma-la. Voit vaikuttaa itse työvuorojesi määrään ja ajankohtaan ja tarjoamme sopimuksia sekä täysillä tunneilla, että osa-aikaisesti. Maksamme reilua myyntitehojen mukaan nousevaa tuntipalkkaa ja palkitsemme onnistumisesi. Voit tarpeen tullen laskuttaakin tekemisesi, jolloin sovimme selkeät provisiokorvaukset.

Sinulta tulee löytyä kyky heittäytyä, toimia annettujen ohjeiden mukaan sekä kyky kohdata erilaisia ihmisiä positiivisella asenteella. Leaddesk-soitto-ohjelma on helppo ja yksinkertainen käyttää ja koulutamme tarpeen tullen myös siinä. Aikaisempi kokemus puhelintyöstä katsotaan suuresti eduksi.

Lähetä meille kuvaus itsestäsi ja tiivistetty CV, jossa puhelinnumerosi ja me palaamme sinulle, eli työpaikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Terveisin Freestyle - lehden väki

P.S Voit tutustua kampanjaan somekanavillamme Instagramissa (Freestylelehti) tai Facebookissa Freestyle- lehti).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:freestyletoimisto@gmail.com