(Removed from publishing)

Yritysasiakaspalvelija, Telia Finland Oy, Fuengirola
StaffPoint

Original publication date 5.11.2019
Haemme kasvavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelijoita syksyllä 2019 starttaavaan Telian yritysasiakaspalveluun. Työ sopii sinulle, joka omaat aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä omaat hyvät tiedot ja taidot asiakaslähtöisestä työskentelystä.

Päivittäisessä työssäsi olet avainasemassa varmistamassa Telia-asiakkaan asiakaskokemuksen onnistumista.

Työn luonteeseen kuuluu myynti, joten tiedät mitä tarkoittaa kartoittaminen sekä tarpeiden tunnistaminen, ja osaat hyödyntää näitä taitoja osana päivittäisiä asiakaskohtaamisia.

Työ tapahtuu chatin, puhelimen sekä sähköpostin välityksellä ja työaika sijoittuu arkipäivinä 7.00-16.30 välille. Työsuhde on kokoaikainen (39h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme sinulta

Aiempaa asiakaspalvelukokemusta


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla. StaffPoint auttaa Espanjassa oleskeluun ja työskentelyyn vaadittavien dokumenttien hankinnassa ja on tukena myös muissa Espanjassa työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Joustavan ja haasteellisen työpaikan yritysasiakaspalvelun parissa

Espanjan Contact Center -työehtosopimuksen mukaisen kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan bonusmallin. Kiinteä pohjapalkka on Espanjan palkkatasoon verrattuna keskitasoa ja bonuksilla on mahdollista tienata hyvä lisä pohjapalkan päälle. Espanjassa elinkustannukset ovat myös pienemmät kuin Suomessa.

Mukavan työyhteisön Fuengirolan auringon alla


Arvostamme

Aiempaa operaattorituntemusta sekä kyvykkyyttä uusien järjestelmien nopeaan omaksumiseen

Aiempaa myyntikokemusta

Lisäksi etsimämme henkilö omaa erinomaiset sosiaaliset taidot, positiivisen asiakaspalveluasenteen ja viihtyy nopeatempoisessa työrytmissä


Kiinnostuitko?

Lisätietoja työhön liittyvissä kysymyksissä antaa tiiminvetäjä Janne Urataipale: janne.urataipale@staffpoint.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.


Lisätietoja

Saara Huisman
saara.huisman@staffpoint.fi