(Removed from publishing)

Viikonloppusiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 7.6.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme Turkuun

 

VIIKONLOPPUSIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tässä tehtävässä huolehdit erilaisten kohteiden siisteydestä välillä myös päältäajettavaa yhdistelmäkonetta hyödyntäen. Töitä on tarjolla viikonloppuisin klo 6-22 välillä. Elämäntilanteestasi riippuen työsuhde voi olla joko osa-aikainen tai tarvittaessa töihin kutsuttava, jolloin et sitoudu tiettyyn viikkotuntimäärään. Viikonloppu- ja arkitöitä löytyy myös muista kohteista, joten kerrothan hakemuksessasi, miten juuri sinä haluaisit töitä tehdä!

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työturvallisuuskortti on iso plussa, mutta mikäli et kyseistä korttia jo omaa, voidaan se hankkia työsuhteen aikana. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc