(Removed from publishing)

Viikonloppusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 28.10.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä iltojesi ratoksi? Meillä on paikka juuri sinulle, etsimme nimittäin  

  

AAMUVIRKKUA SIIVOOJAA

  

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Huittisiin. Töiden touhussa ollaan viikonloppuisin aamuvarhaisella lauantaina ja sunnuntaina 5.30 - 9.10. eli viikossa työtunteja kertyy noin 7,5h. Työ soveltuu mainiosti opiskelijalle tai muuten vain lisätienestiä haalivalle tekijälle! Töiden päättyessä jää myös aikaa vapaa-ajalle. Tehtävästä maksamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa (PL 2 tai PL 3). 

 
Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on kaiken A ja O. Lisäksi sinulla tulee olla positiivinen suhtautuminen siivoustyötä kohtaan, sillä työsi tuoloksella on oikeasti merkitystä. 

 
Tässä työssä työkavereinasi toimii niin siivousvälineet, kuin myös älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin ja isompiin tuntimääriin! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta ja sairaskassasta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. Pidämme huolta myös vapaa-ajastasi, joten kaikki henkilökuntaetumme ovat käytettävissäsi. 

  

Hae n-y-t tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi. 

  

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.