(Removed from publishing)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Matinkylä-Olarin alueella
Espoon kaupunki

Original publication date 25.11.2019

Kuvaus tehtävästä:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön tehtävät Matinkylä-Olarin alueella, kotipesänä Nokkalanpuiston päiväkoti. Varahenkilön tehtävänä on olla osa päiväkodin henkilöstöä ja sijaistaa niissä tilanteissa, joissa ryhmän omaa henkilökuntaa on poissa.
Työskentelemme lapsen mielenkiinnonkohteista ja tarpeista käsin. Yhteistyö huoltajien kanssa on avointa ja arvostavaa. Arvostamme lämminhenkistä ja positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti ja kunnioittavasti. Tervetuloa jäseneksi motivoituneeseen ja iloiseen joukkoomme!

Työpaikan nimi: Nokkalanpuiston päiväkoti, Nokkalanpuisto 3, 02230 Espoo

Työaika: 38h45min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!