(Removed from publishing)

Varastotyöntekijöitä Espooseen
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 3.1.2019
Toimenkuva
ASIAKASYRITYKSEMME on erikoistunut terveyden- ja laboratorio-alojen tarvikkeiden toimittamiseen. Yritys tarjoa myös koulutus- ja huoltopalveluita asiakkailleen.

TARJOLLA oleva työ sisältää pääasiassa varaston keräilytehtäviä ja muita varaston tukitoiminteita. Työtunteja on tarjolla 30-37.5h/vk. työaikojen sijoittuessa ma-pe päiväaikoihin klo. 8:00-16:30 välille.
Odotamme sinulta
SINULLA olisi hyvä olla hieman aikaisempaa varastoalan työkokemusta. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reipas ja itsenäinen ote työntekoon sekä numerotarkkuus. Sinulle on eduksi aikaisempi trukinajotaito. Edellytämme hakijalta lisäksi hyvää suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
TARJOAMME alkuun määräaikaisen työsuhteen arviolta 31.3.2019 saakka ja työn suunniteltu aloitus tammikuussa 2019. Työn jatko on myös mahdollinen. Työpaikka sijaitsee Espoon Koskelossa. Palkkaus Kaupan TES:n kokemusvuosien mukaan (B2-taulukko).

TOIMI PIAN ja hae tehtävää täyttämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse ”Varastotyöntekijöitä Espooseen” –tehtävä kiinnostavaksi.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa HR-asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Alkuun arviolta 31.1.2019 ja jatko tämän jälkeen mahdollinen
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.01.2019 mennessä.