(Removed from publishing)

Varastomyyjä Hankkijalle
Opteam

Original publication date 14.1.2019

Onko puutarha ja lemmikit sydäntäsi lähellä, omaatko kenties kokemusta maatalousalalta? Tässä sinulle kiinnostava työmahdollisuus!

Haemme asiakaspalveluhenkistä, omatoimista ja motivoitunutta työntekijää Suonenjoen Hankkijaan sairasloman tuuraajaksi. Työt alkavat viimeistään tammikuun 2019 lopussa. Työtunteja on tarjolla n: 30h/viikossa.

Hankkija on uraa uurtava yritys maanviljelyn, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, jotka sisältävät asiakaspalvelua, hyllytystä, kassatyöskentelyä, sekä kuormien purkua ja tuotteiden siirtelyä ja lastaamista trukilla. Työ on fyysistä ja sisältää mm. raskaiden rehu- ja koiranruokasäkkien siirtelyä.

Toivomme sinulta aktiivista otetta sekä reipasta asennetta asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin. Trukinajotaito on edellytys työnsaannille.

Katsomme puutarha- ja lemmikkialan tuntemuksen suureksi plussaksi. Myös maatalousalan tai jokin vastaava koulutus antaa hyvät edellytykset työssä menestymiselle, mutta ei ole ehdoton.

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: Trukkitaito, Asiakaspalvelu